Сагата между Алекс и Дани Петканови изглежда окончателно финализирана, след

...
Сагата между Алекс и Дани Петканови изглежда окончателно финализирана, след
Коментари Харесай

Алекс прибира всичко след развода, Дани остава гол и бос

Сагата сред Алекс и Дани Петканови наподобява дефинитивно финализирана, откакто двамата взеха решение да се разведат. След развода обаче, моделката и инфлуенсър направи нещо, което по-скоро звучи като грубо оскърбление към досегашната й половинка, в сравнение с като нещо друго.

Оказва се, че Александра ще се снабди със фамилните парцели, откакто развода влезе в действие - апартамент в София и къща в затворен комплекс край Перник.

А другояче повода, която преди седмица двамата оповестиха публично в обществените мрежи, бе разлики в характерите. Зад нея обаче, се крият доста други неща, които в действителност са довели до този процес сред тях - най-много приходите на русокоската, която припечелва двойно повече от мъжа си, както и систематичните изневери и неистини на мачото.

Скандалите сред Петканови започнаха от 2020 година, когато Александра купи апартамент в София на свое име, без знанието на брачна половинка си. Къщата край Перник, купена по време на брака, също е главно с парите на Алекс. В същото време в редица изявленията Лудия кореспондент, както е прочут Даниел, нееднократно е казвал, че няма потребност от парцели, а водещо в желанията му е щастието на наследника му, написа "Галерия ".

В уеб пространството наскоро плъзнаха клюки за трети човек, като такива е имало и през годините, защото най-голямата им разлъка бе поради ухажор италианец. Двамата си простиха през 2017 година, когато се венчаха в къщата на "Биг Брадър ", само че в последна сметка брака им просъществува едвам пет години

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР