Сафрън Дрюит-Барлоу разказа пред The Sun какви са годишните ѝ

...
Сафрън Дрюит-Барлоу разказа пред The Sun какви са годишните ѝ
Коментари Харесай

Дъщеря на гей двойка богаташи разкри колко харчи за красота

Сафрън Дрюит-Барлоу описа пред The Sun какви са годишните ѝ разноски за разкрасителни процедури. Веднъж месечно младата дама може да похарчи 10 000 $ (около 16 200 лева), с цел да докара козметика си от Англия в луксозното си имение във Флорида.
" Една жена от Брайтън е моят безспорен любимец в региона на козметичните процедури, както и във восъчната епилация. Защо да диря някой различен, когато не съм във Англия? За мен е значимо да знам, че за мен се грижи човек, на който имам вяра. Тя идва, през целия ден се занимава с мен, а вечерта излизаме и купонясваме ", споделя Сафрън.
Освен това дъщерята на Бари Дрюит и Тони Барлоу, известни с това, че станаха първата гей двойка, получила формален статут на татковци, харчи повече от 12 000 $ (около 19,400 лева) годишно за косата си. Дамата разкрива, че от 13 годишна възраст е посещавана от персонален коафьор. " Прическата ми коства 1000 $ (около 1600 лева), тъй като ненавиждам евтинията ", акцентира Дрюит-Барлоу.
21-годишната дама признава, че за последните две години е похарчила не по-малко от 40 000 $ (около 65 000 лева) за козметика. По думите ѝ, тя не употребява множеството артикули, а ги изхвърля или подарява на приятелите си. Сафрън има експерт, който се грижи за миглите и ноктите ѝ, както и персонален гримьор. Цялостният ѝ грим коства 300 $ (около 500 лева.) и от време на време изработката му лишава 5 часа.

Вижте тази обява в Instagram.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР