Съединените щати заявиха, че скоро ще наложат нови санкции на

...
Съединените щати заявиха, че скоро ще наложат нови санкции на
Коментари Харесай

САЩ: Скоро ще има нови санкции срещу Иран

Съединените щати обявиха, че скоро ще наложат нови наказания на иранската ракетна и безпилотна стратегия след нападението против Израел през уикенда и че чакат съдружниците и сътрудниците им да ги последват с паралелни ограничения, съобщи Агенция Франс Прес.


Съобщението на съветника по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан пристигна, откакто министърът на финансите Джанет Йелън уточни, че наказателните ограничения са в развой на създаване, а ръководителят на външната политика на Европейския съюз Жозеп Борел съобщи, че неговата работа работи по въпроса.

На 13 април Иран изпрати над 300 ракети, дронове и снаряди по Израел, като възмездие за смъртоносния удар по консулството на Техеран в Дамаск. Почти всички снаряди бяха прихванати и имаше дребни вреди.

" През идващите дни Съединените щати ще наложат нови наказания, ориентирани против Иран, в това число неговата ракетна и безпилотна стратегия ", както и против Революционната армия и иранското министерство на защитата, съобщи Съливан.

" Очакваме, че нашите съдружници и сътрудници скоро ще ни последват със лични наказания. Тези нови наказания и други ограничения ще продължат непрекъснатия барабанен напън за ограничение и понижаване на военния потенциал и успеваемост на Иран и за опълчване на целия набор от проблематични държания на страната ", добави той.

Американските управляващи употребяват стопански принадлежности за противопоставяне на дейностите на Иран, като се прицелват в стратегиите му за безпилотни самолети и ракети, както и във финансирането на групировки като Хамас, която на 7 октомври извърши лично нахлуване против Израел.

По-рано Йелън оповести глобите, като съобщи пред кореспонденти: " Действията на Иран заплашват стабилността в района и могат да провокират стопански последствия. "

Министерството на финансите няма да се поколебае да работи със съдружниците на Съединени американски щати, с цел да " използваме пълномощията си за налагане на наказания, с цел да продължим да прекъсваме злонамерената и дестабилизираща активност на иранския режим ", сподели тя.

Тя добави, че " всички благоприятни условия за спиране на финансирането на тероризма " ще бъдат разисквани. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР