Съединените щати заявиха, че Русия използва балистични ракети от Северна

...
Съединените щати заявиха, че Русия използва балистични ракети от Северна
Коментари Харесай

Русия използва севернокорейски ракети в Украйна, казват САЩ

Съединените щати обявиха, че Русия употребява балистични ракети от Северна Корея и търси балистични ракети с близко разстояние от Иран.

Говорителят на Съвета за национална сигурност на Белия дом Джон Кърби сподели в четвъртък, че неотдавна разкрити разследващи данни са открили, че Северна Корея е предоставила на Москва оръжията, най-малко едно от които е било изстреляно в Украйна на 30 декември, като е паднало в намерено поле в Запорожие район.

Русия също изстреля „ голям брой “ от севернокорейските ракети във вторник по време на нахлуване през нощта, добави той.

Кърби сподели още, че договорката сред Русия и Иран не е била приключена, само че че Съединени американски щати „ са загрижени, че договарянията на Русия за придобиване на балистични ракети с непосредствен обхват от Иран интензивно напредват “.

Той сподели, че Вашингтон и неговите съдружници в този момент ще издигнат въпроса в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, защото това е сигнал за нарушение на глобите на Съединени американски щати против Северна Корея.

Администрацията на Байдъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР