Съединените щати започват да обучават украинци на танковете Ейбрамс. Това

...
Съединените щати започват да обучават украинци на танковете Ейбрамс. Това
Коментари Харесай

САЩ започват да обучават украински екипажи на танковете „Ейбрамс”

Съединените щати стартират да образоват украинци на танковете „ Ейбрамс ”. Това оповестиха от Пентагона след срещата в Рамщайн. Министърът на защитата Лойд Остин посочи, че танковете ще бъдат закарани в Германия и образованието на украинските екипажи ще се организира там.

Досега съединените щати са се заели да дават на Украйна напълно дребен брой от най-модерните си танкове. Това са към 30 машини, които няма да влязат в Украйна преди есента. Американската войска има съответния личен състав, техника и пари, с цел да ги поддържа, само че основаването на такава логистика в Украйна не се счита за елементарно.

" Ускорихме доставката на нашите М-1 Ейбрамс и Украйна ще получи машините в околните месеци. Танковете за подготовка ще са в Германия в идващите няколко седмици, което е забележителен напредък ", изясни Лоид Остин.

" Танковете би трябвало да се употребяват в композиция с механизирана пехота и артилерия. В синхрон с стандартна пехота и по този начин нататък. Така че, не приказваме за магическо оръжие. такива няма. Но считам, че когато бъдат доставени и доближат оперативните си качества, Ейбрамс ще бъдат доста ефикасни на бойното поле ", сподели Марк Мили - ръководител на Комитета на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати.  
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР