Съединените щати твърдят, че руската армия екзекутира войници, които не

...
Съединените щати твърдят, че руската армия екзекутира войници, които не
Коментари Харесай

САЩ обвиниха Москва във варварски екзекуции на руски войници

Съединените щати настояват, че съветската войска екзекутира бойци, които не извършват заповеди, свързани с войната с Украйна , оповестява " Ройтерс ".

" Имаме информация, че съветската войска фактически екзекутира бойци, които отхвърлят да извършват заповеди ", съобщи представителят на Белия дом Джон Кърби.

Той добави и че Съединени американски щати разполагат с данни, че съветските командири заплашват да екзекутират военните от цели формирования , в случай че опитат да правят отстъпка под украинския артилерийски огън.

Посланикът на Русия във Вашингтон Анатолий Антонов не разяснява обвиняванията на Белия дом.

Относно последния пакет от, обаче той дефинира хода на Съединени американски щати като " провокативни и провокаторски дейности на интернационалната сцена, които наподобяват повече на наливане на масло в огъня ", в сравнение с опит за облекчение на спора.
 Патриотичната агитация не стопира дезертьорите в съветската войска
Патриотичната агитация не стопира дезертьорите в съветската войска

Лондон: Най-малко 1053 са случаите, множеството от тях с условни присъди

" Отдавна е време да спрем безсмисления многомилиарден поток към банкрутиралия режим в Киев ", написа Антонов в " Телеграм ". " Време е да спрете да демонстрирате цялостно неуважение към мнението на личните си жители и равнодушие към все по-големия брой починали от американско оръжие " .

В сряда украински публични лица оповестиха, че съветските сили подценяват тежките загуби и не престават в Източна Украйна.

Съединените щати изрично осъдиха нахлуването на Русия в Украйна и предоставиха забележителна помощ на Киев.
 Ликвидиран е съветски боец, дезертирал от военна база
Ликвидиран е съветски боец, дезертирал от военна база

Мъжът е открит и погубен, откакто е избягал от Украйна на 13 януари

Кърби съобщи, че мобилизираните съветски бойци са незадоволително подготвени, незадоволително оборудвани и неподготвени за борба . По негови думи армията употребява " тактиката на човешката вълна ", като хвърля групи от зле подготвени бойци в сраженията.

Кърби дефинира заканите за екзекуция на бойците като безчовечен.

" Мисля, че това е признак за това к олко зле съветските военни водачи знаят, че се оправят от военна позиция ", означи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР