Съединените щати се стремят да запазят своята „власт над света“,

...
Съединените щати се стремят да запазят своята „власт над света“,
Коментари Харесай

Володин: САЩ нанасят щети на европейските страни и ги обричат на изолация

Съединените щати се стремят да запазят своята „ власт над света “, като нанасят вреди на страните от Европа и в действителност ги обричат ​​на изолираност. Това мнение изрази в петък ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин в своя канал в Telegram.

" Вашингтон обрича Европа на апетит, мраз и изолираност. Вашингтон е подготвен да направи всичко, с цел да резервира властта си над света, жертвайки за това благосъстоянието на жителите и стопанската система на европейските страни ", сподели още Володин.

По този метод, акцентира той, решенията на европейските страни да се откажат от съветските енергийни запаси, да пресечен икономическото съдействие с Руската федерация, както и да забранят влизането на руснаци " са взети под напън от Вашингтон ".

" Проводници на неговата политика в Европа са Англия, която изостави Европейския съюз, и страни, които имат единствено име от суверенитет: Литва, Латвия, Естония, Украйна, Полша, Чехия и Финландия влязоха в тази русофобска коалиция с вярата за приемане на американска благодеяние ", добави Володин.

По-специално, означи ръководителят на Държавната дума, през днешния ден газът в Съединени американски щати коства 333 $ за 1000 кубически метра. м. В същото време Вашингтон го продава на Европа „ 7,3 пъти по-скъпо, което прави стопанската система на страните от Европейски Съюз неконкурентоспособна ". В същото време, акцентира Володин, инфлацията в Европа към този момент е достигнала рекордните 8,9%.

" Анормалната горещина, която избухна в Европа, удари мощно селското стопанство. Реколтата е с 20% по-малко от предходната година. Има дефицит на електрическа енергия, цената на която се е нараснала шест пъти през годината ", съобщи Володин.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР