Съединените щати предупредиха Русия да не въоръжава огромната си петролна

...
Съединените щати предупредиха Русия да не въоръжава огромната си петролна
Коментари Харесай

САЩ: Русия да не въоръжава петролната си и газова индустрия срещу европейските държави

Съединените щати предизвестиха Русия да не " въоръжава " голямата си петролна и газова промишленост против европейските страни, които внасят сила, при положение на спор поради Украйна.

" Ако Русия реши да въоръжи доставките си на природен газ или недопечен нефт, това няма да остане без последици за съветската стопанска система ", съобщи пред кореспонденти почитан американски чиновник.

Въпреки че Европейският съюз получава към 40% от доставките си от Русия, Москва също разчита в огромна степен на продажбите на сила за своя народен бюджет, което значи, че " това е причинност ", сподели служителят.

Съединените щати и европейските им съдружници изследват международните пазари за различни енергийни източници, с цел да смекчат последствията от възможен спор с главния експортьор на сила Русия поради Украйна.

" Работим с страни и компании от целия свят, с цел да подсигуряваме сигурността на доставките и да смекчим ценовите шокове ", сподели служителят. " Планирането на изключителни обстановки " включва договаряния с снабдители в Северна Африка и Азия за " краткотрайно увеличение на добива на газ ". /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР