Съединените щати обявиха нови санкции срещу 22 физически и юридически

...
Съединените щати обявиха нови санкции срещу 22 физически и юридически
Коментари Харесай

САЩ санкционират българска фирма за заобикаляне на санкциите срещу Русия 

Съединените щати оповестиха нови наказания против 22 физически и юридически лица от разнообразни страни, които съгласно Вашингтон се пробват да заобикалят глобите против Русия, оповестява БГНЕС.

По данни на Министерството на финансите на Съединени американски щати в черния лист са включени компании от България, Израел, Кипър, Латвия и Сингапур. Те са свързани с електронното компютърно съоръжение, разработките в региона на защитата, търговията и строителството.

Българската компания, която е глобена, е " Ю-СТОУН ЛИМИТЕД " ООД, ръководена от Александър Волфович.

Според листата, оповестен на уеб страницата на американското ведомство, Александър Волфович е роден на 26 октомври 1961 година и има израелско и кипърско поданство.

Въпросната компания се занимава с изследване, планиране, разработване, внедряване и сервизно обслужване на програмно обезпечаване, планиране, произвеждане и сервиз на електронни и електронно-изчислителна техника, индустриална, консултантска, посредническа и комерсиална активност и услуги, както и всяка друга активност, незабранена от закона.

" Отчаяните опити на Русия да употребява подставени лица, с цел да заобиколи глобите на Съединени американски щати, демонстрират, че наказателните ограничения са създали доста по-трудно и скъпоструващо за съветския военно-промишлен комплекс да снабдяването на военната машина на Путин ", съобщи заместител министърът на финансите на Съединени американски щати Уоли Адейемо.

" Насочването към проксита е една от многото стъпки, които Министерството на финансите и нашата коалиция от сътрудници започнаха и не престават да подхващат, с цел да затегнат използването на наказания против съветския защитителен бранш, неговите благодетели и неговите поддръжници ".

От ведомството показват, че през последната година са наложили наказания на над 100 физически и юридически лица, заобикалящи интернационалните наказания и експортния надзор, наложени на Русия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР