Съединените щати няма да могат да ограничат икономическото развитие на

...
Съединените щати няма да могат да ограничат икономическото развитие на
Коментари Харесай

Медведев: САЩ няма да могат да ограничат икономическото развитие на Русия и нейното политическо влияние

Съединените щати няма да могат да лимитират икономическото развиване на Русия и нейното политическо въздействие в света, „ печатницата им ще се счупи по-бързо “, написа в сряда в своя Telegram канал Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия.

Дмитрий Медведев напомни, че по-рано Вашингтон е одобрил отпущането на пакет от помощ от 40 милиарда $ на Киев. Според него задачата на сходна помощ е „ продължаването на войната против Русия, желанието да се нанесе тежко проваляне на страната ни, да се ограничи икономическото й развиване и политическо въздействие в света “.

„ Няма да работи “, акцентира Медведев.

„ Тяхната печатница, заради която Америка непрестанно усилва така и така прекалено надутия си народен дълг, ще се счупи по-бързо. “

Целите на специфичната военна интервенция на Руската федерация за отбрана на Донбас ще бъдат реализирани, сподели Медведев.

Според него Съединени американски щати, които оказват подпомагане на украинските управляващи, " няма да съумеят " да лимитират развиването и въздействието на Русия в света.

„ Но задачите на спецоперацията ще бъдат реализирани “, акцентира заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР