Съединените щати налагат отново санкции върху жизненоважния петролен сектор на

...
Съединените щати налагат отново санкции върху жизненоважния петролен сектор на
Коментари Харесай

САЩ налагат отново петролни санкции срещу Венецуела поради опасения за изборите

Съединените щати постановат още веднъж наказания върху жизненоважния петролен бранш на Венецуела поради това, което съгласно тях е неуспехът на държавното управление да се придържа към демократичните правила преди изборите през юли.

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че няма да възобнови лиценз, който изтече рано в четвъртък и който отчасти облекчи наказателните ограничения от октомври, откакто беше реализирано подкрепено от Съединени американски щати изборно съглашение сред държавното управление и венецуелската съпротива през Барбадос.

„ [Президентът на Венецуела] Николас Мадуро и неговите представители не са изпълнили изцяло уговорките, поети според съглашението за изборната пътна карта “, сподели представителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Матю Милър.

„ Следователно, общоприет лиценз 44 – който позволява транзакции, свързани с петролния и газовия бранш с Венецуела – ще изтече след среднощ и няма да бъде възобновен. “

Докато часовникът отмеря крайния период, Министерството на финансите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР