Съединените щати и Турция имат голям потенциал да разширят икономическите

...
Съединените щати и Турция имат голям потенциал да разширят икономическите
Коментари Харесай

Тръмп разговаря с Ердоган по телефона

Съединените щати и Турция имат огромен капацитет да разширят икономическите си връзки. Това заяви американският президент Доналд Тръмп след телефонен диалог с турския си сътрудник Реджеп Ердоган.

Разговорът се е състоял след вчерашната закана на Тръмп " да унищожи стопански " Турция, в случай че тя нападне сирийските кюрди, откакто американските войски се изтеглят от Сирия.
Доналд Тръмп се закани: Ще унищожим стопански Турция, в случай че нападна кюрдите „ Фатална неточност ” е Съединени американски щати да приравняват сирийските кюрди с терористичната Кюрдска работническа партия (ПКК) и нейните разклонения в Сирия, отговори Турция
Отношенията сред двете страни се обтегнаха поради американската поддръжка за сирийските кюрди, които Анкара счита за терористична група.

Последва отговор от Турция. „ Фатална грешка” е Съединени американски щати да приравняват сирийските кюрди с терористичната Кюрдска работническа партия (ПКК) и нейните разклонения в Сирия, сподели представителят на турския президент. Той добави, че Турция чака Съединени американски щати да съблюдават стратегическото си партньорство с Анкара.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР