Съединените щати и европейските страни в момента са изправени пред

...
Съединените щати и европейските страни в момента са изправени пред
Коментари Харесай

Лавров: Зеленски не оправда очакванията на Запада

Съединените щати и европейските страни сега са изправени пред провокации при обезпечаването на средства за Украйна. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, представен от ТАСС.

" Що се отнася до приказките, че е време да се понижи помощта за Украйна, ние ги чухме. И това не са просто приказки, защото и Европа, и Съединени американски щати да намерят спомагателни пари, с цел да продължат да поддържат режима на украинския президент Владимир Зеленски, който очевидно не оправда упованията ", посочи той на конференция с беларуския си сътрудник Сергей Алейник след взаимно съвещание на борда на външните министерства на двете страни.
 Русия: Западът търси кой да размени Зеленски
Русия: Западът търси кой да размени Зеленски

Спрягат се имената на няколко евентуални претенденти за президент

Лавров изясни, че режимът в Киев " не съумя да изиграе ролята на инструмент за подкопаване на сигурността на Русия и изтриване на общата ни история и просвета, както и за унищожаване на всичко съветско в регионите, които продължава да управлява ".

Той прикани НАТО и Европейския съюз да спрат да поддържат екипа на Зеленски и назова тази поддръжка " задънена улица ". Освен това Лавров прикани Украйна да се съгласи на мирни договаряния допустимо най-скоро.

По-рано тази седмица, по време на годишната си тирада, акцентира, че изходът от спора в Украйна може да бъде избран посредством " диалози или посредством потребление на мощ ".
 Зеленски не съумя да завоюва републиканците в Конгреса
Зеленски не съумя да завоюва републиканците в Конгреса

Тревожен сигнал от Капитолия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР