Съединените щати гарантират на всеки щат в този съюз републиканска

...
Съединените щати гарантират на всеки щат в този съюз републиканска
Коментари Харесай

Бюканън: Отворените граници на Байдън превръщат САЩ в страна от Третия свят

„ Съединените щати подсигуряват на всеки щат в този съюз републиканска форма на ръководство и ще пазят всеки един от тях против настъпление. "

Така гласи член IV, раздел 4 от Конституцията.

Исторически това конституционно обвързване - да пази американските щати от настъпление - е било в пълномощията на президента на Съединените щати, като през днешния ден основен обладател на изпълнителната власт е Джо Байдън.

Как се оправиха предшествениците на Байдън при осъществяване на задължението си да обезопасят границите на Америка?

По време на войната от 1812 година президентът Джеймс Медисън разпорежда отбраната на Ню Орлиънс против нахлуваща английска войска, която преди малко е изгорила Капитолия и Белия дом на военачалник Андрю Джаксън.

На 8 януари 1815 година Джаксън смазва закалената в борби и числено превъзхождаща английска мощ, която нахлу в страната ни.

Джаксън също е определеният инструмент на президента Джеймс Монро за наказване и експулсиране на индиански мародери, нападнали Джорджия от испанска Флорида през 1818 година

Превишавайки мандата си, решителният Джаксън влиза във Флорида, изгонва испанския губернатор и анексира полуострова за Съединените щати, откакто екзекутира двама английски жители и съвсем разпалва война с Англия.

През 1845 година президентът Джеймс К. Полк изпрати американска войска в Тексас, с цел да удостовери претенцията ни за цялата земя на север от Рио Гранде, която е принадлежала на Републиката на самотната звезда [Тексас, б.пр], когато тя се отделя от Мексико през 1836 година и се причислява към Съюза през декември 1845 година

Президентът Андрю Джонсън изпрати войска до мексиканската граница, с цел да провокира премахването на френската войска и подкрепяния от Париж режим, който колонизира Мексико, до момента в който Съюзът беше ангажиран с Конфедерацията.

Французите си потеглиха, оставяйки зад себе си нещастния император Хабсбург, който те бяха сложили, да бъде разстрелян.

Когато Панчо Вила прави убийственото си нахлуване в Колумб, Ню Мексико, през 1916 година, Удроу Уилсън изпраща военачалник Джон Пършинг с 6000 войска в Мексико, с цел да го разбие. Никога не хващат Вила.

До първия мандат на Дуайт Айзенхауер 1 милион незаконни имигранти се реалокират в Съединените щати от Мексико. Айк разпорежда на своя другар и съученик от Уест Пойнт военачалник Джоузеф Суинг да извърши отстраняването им.

Всички тези произшествия включват южната граница на Америка и всеки от президентите по свое време приема съществено конституционния си дълг да пази границите на нацията против настъпление, принудително или ненасилствено.

И по какъв начин президентът Джо Байдън извърши това обвързване?

През първата година на Байдън като президент към 1,7 милиона незаконни мигранти бяха хванати, нахлувайки в Съединените щати.

Месечната цифра от фискалната 2021 година беше надвишена от цифрата от март 2022 година от 220 000 мигранти, минали в Съединени американски щати. Ако се резервира, този % ще докара до навлизане на 2,6 милиона души, най-вече млади и най-вече мъже, единствено през тази фискална година.

„ Избягалите “, тези, които нарушават границите ни, без въобще да бъдат спрени и разпознати от граничния патрул или други органи, в този момент се правят оценка на 30 000 на месец. Сред тези, които ежемесечно пресичат скрито границата ни, има членове на картели, тормозители на деца, наркотрафиканти и полови нарушители. Не знаем кои са, само че знаем къде са. Те към този момент са наши съседи, в нашата татковина.

Сега Байдън възнамерява през май да анулира секция 42, която изисква неимунизираните мигранти, искащи да преминат границата, да останат в Мексико.

Според ABC, Министерството на вътрешната сигурност се приготвя за до 18 000 мигранти дневно на южната граница на Съединени американски щати, в случай че секция 42 бъде анулирана.

Повечето от тези мигранти към момента идват от Мексико, Гватемала, Хондурас и Ел Салвадор, само че възходящ брой в този момент идват от целия свят.

Те са от всяка раса, народност, просвета, изповедание и етническа принадлежност и те непрестанно трансформират Америка от западна нация от Първия свят в най-вече страна от Третия свят.

Като не съумява или отхвърля да извърши конституционния си дълг да отбрани нацията от настъпление, Байдън разрешава това да се случи. Чрез своята бездейност и безучастие той преправя/променя Америка. Това, на което сме очевидци, е превръщането на Съединени американски щати в страна от Третия свят.

Какво носят със себе си тези безкрайни хиляди мигранти пред южните врати на страната ни? Със сигурност предпочитание за по-добър живот, само че също и голяма взаимозависимост на надълбоко задлъжнялата Америка за обществени помощи, жилища, опазване на здравето и обучение

Повечето идват с малко умения и съвсем нищо като персонално благосъстояние или знания за нашата история, завещание и език.

Първият им акт по пътя към престояване и вероятно поданство в тази страна е да нарушат законите на Съединените щати, като първо обхванат в нашата страна.

Предстои ход за импийчмънт на Байдън за неизпълнението на конституционния му дълг и отбраната на южната граница на Съединените щати от нахлуващите милиони незаконни мигранти.

Но това би направило импийчмънта [сам по себе си] обект на народен спор, а не всеобщата противозаконна миграция и измененията, които тя създава в характера на страната ни.

Наистина, кой стои първи на опашката да наследи импийчнатия и наказан Джо Байдън? Камала Харис, определена от Байдън да работи като „ граничен цар “ на Америка.

Превод: СМ

ВАЖНО!!!!

Редакцията на и ПогледТВ

осведоми, че провежда посредством Клубовете „ Приятели на “ по предварителна поръчка срещи-дискусии в съответните градове по настоящи вътрешнополитически и геополитически тематики с

доцент Валентин Вацев, Боян Чуков, проф. Нако Стефанов, проф. Людмил Георгиев и други наши създатели и с екипа на редакцията.

Заявки изпращайте на email:

Заявки с изключение на от самите клубове могат да постъпват и от обособени читатели на и фенове на ПогледТВ.

Колкото повече самостоятелни поръчки има от един град, толкоз вероятността срещата в съответния град да се състои по-рано е по-голяма.

От редакцията на и ПогледТВ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР