Съединените американски щати трябва да се разбират с Русия, защото

...
Съединените американски щати трябва да се разбират с Русия, защото
Коментари Харесай

Тръмп: Руснаците могат да решат много проблеми

Съединените американски щати би трябвало да се схващат с Русия, тъй като те могат да решат проблеми със Северна Корея, Сирия, Украйна, Иран и „ Ислямска държава”. Това счита американският президент Доналд Тръмп.

Държавният глава разкри от профила си в Туитър за какво е поздравил съветския си сътрудник Владимир Путин на президентските избори, извършени в неделя. Тръмп за следващ път уточни, че би трябвало да има положителни връзки сред Вашингтон и Москва, и още веднъж разкритикува медиите, разпространяващи подправени вести.

„ Обадих се на съветския президент Владимир Путин, с цел да го поздравя за успеха на изборите (в предишното Обама също му е честитил). Медиите с подправените вести полудяха, тъй като желаят аз да го подлагам на критика. Те бъркат! Да се разбираме с Русия (и с другите) е положително нещо, а не лошо”, написа американският президент.

„ Те могат да решат проблеми със Северна Корея, Сирия, Украйна, „ Ислямска държава”, Иран и даже идната конкуренция във въоръжението”, уточни още Тръмп. Той приключи, че мирът може да бъде реализиран с неотстъпчивост. Американският президент беше подложен на рецензии от републикански сенатори поради позвъняването си към Москва. Държавният глава е подценен думите на своите съветници да не честити успеха на Путин в този внимателен миг, в който пораства напрежението сред Кремъл и Запада.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР