Съединението започна преди 135 години от бунтове в Панагюрище, Пазарджик,

...
Съединението започна преди 135 години от бунтове в Панагюрище, Пазарджик,
Коментари Харесай

Ден 60-ти: Днес съединението е да съберем граждани срещу волята на престъпната шайка“

" Съединението стартира преди 135 години от протести в Панагюрище, Пазарджик, Чирпан, Голямо Конаре... Тогава, макар Великите сили, българите събраха територии, с цел да живеят дружно. Днес съединението е да съберем жители против волята на незаконната тайфа. Днес ние сме Великата мощ. Тогава го направиха без непозната помощ. Днес можем още веднъж. Честит празник! “

Тов написаха в празничния ден основателите митингите с искане за оставка на премиера, държавното управление и основния прокурор Иван Гешев от така наречен Отровно трио - проф.Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

60-тия ден от митингите стартира с акция на водачи в Пловдив, които демонстративно се подредиха на бензиностанция на депутата и водач на " Воля " Веселин Марешки, с цел да зареждат гориво за алегорични суми.

Протестът им бе предизвикан от поддръжката на Марешки за проектоконституцията на ГЕРБ и признанието му, че я е подписал без да я е чел.

" Това е един алегоричен акт против индивида, който продаде българската конституция. Искаме да му помогнем, защото разбрахме, че е на загуба от плажа " Камабум " и по тази причина алегорично дойдохме тук – да заредим за 13 ст., с цел да може най-малко от бензиностанциите да е на облага ", изясни пред бТВ Стойчо Андреев, един от основателите на тази акция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР