Съдружникът в българската фирма за детски обувки „Колев и Колев“

...
Съдружникът в българската фирма за детски обувки „Колев и Колев“
Коментари Харесай

Шеф се раздели с косата си, за да остане под прикритие

Съдружникът в българската компания за детски обувки „ Колев и Колев “ Димитър Ковачев влиза в изцяло ново амплоа и се причислява към индустриалния развой в новия епизод на „ Шеф под прикритие “ този петък от 21.00 ч. по NOVA. След дълги години, в които се е занимавал единствено с комерсиалната част на компанията, Ковачев влиза в предаването, с цел да опознае хората, които работят в нея и да поговори с тях в като еднакъв с еднакъв.

Димитър има богат опит във външната търговия и преди присъединението си към “Колев и Колев” през 2002 година е развил сериозен бизнес. Компанията “Колев и Колев” е основана през 1996 година като търговец на дребно на детски обувки с магазин в София. Бизнесът започва сполучливо, само че пазарът бързо се трансформира, производители банкрутират, навлизат китайски и турски артикули.

Точно тогава компанията взема решението за пускане на лично произвеждане и Иван Колев и Димитър Ковачев стартират дружно да развиват компанията. Неговото преимущество е, че служащите не го разпознават, а неналичието му на индустриален опит ще му помогне елементарно да влезе в роля.
 началник под прикритие началник под прикритие
Димитър сменя костюма с дънки и риза, разделя се с косата си и самоуверено се превъплъщава в новия чиновник Сашо Попов с минало на музикант. Първият му работен ден е и първата му среща с производството на детски обувки. Бригадирът на цеха за монтаж изяснява правилото на другите машините, като му дава опция да опита главните действия, а в процеса на образование, тайно съдружникът, непреминал през наложителното образование и инструктаж, се изгаря на една от машините.

Следват работа като продавач и среща с продавач-консултантка, която помни рождените дни на децата, посетили магазина и премеждие на шефа под прикритие в индустриалната площадка във Ветрен. Последната спирка от опознавателната седмица е ателието за ортопедични обувки. Златните ръце на майстора, неговата придирчивост при изработването и човечността му трогват шефа, тъй като с цел да окажеш помощ на дете с изменение в краката, се изискват освен познания и умения, само че и златно сърце.

Кой е Сашо Попов и за какво секретарката се обажда с покана за среща с шефа на служащите, обучавали новия чиновник – за хубаво, за неприятно, за зародил проблем или нова задача? Ще има ли осъдени чиновници за пропуските, който шефът видя? Не пропускайте историята на един сполучлив търговец със пристрастеност към музиката, които ловко се преобразява в служащ и продавач – в най-новия епизод на “Шеф под прикритие” този петък от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Фейсбук страницата на предаването за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на "Шеф под прикритие” във Vbox7.com, а задачите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.

Вижте какво описаха за Vesti.bg част от останалите участници в „ Шеф под прикритие “:

Мениджър на пивоварна компания става новак служащ в „ Шеф под прикритие “

Управител: Всеки почтен и ефикасен бизнес би трябвало да се покаже пред обществото

Шеф под прикритие: В първия ден получих бъбречна рецесия

БГ шефове под прикритие - вижте фотоси ПРЕДИ и СЛЕД
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР