Съдийската комисия към Българския футболен съюз (БФС) се разграничи от

...
Съдийската комисия към Българския футболен съюз (БФС) се разграничи от
Коментари Харесай

Съдийската комисия към БФС отправи обвинения към Асоциацията на съдиите

Съдийската комисия към Българския футболен съюз (БФС) се разграничи от изказването на Асоциацията на футболните съдии.

Според асоциацията, БФС в опит да оправи свои проблеми.

От футболната централа разясняват, че решението петима съдии да бъдат глобени е по условие на президента на БФС. Съдийската комисия акцентира, че Асоциацията на футболните съдии е нелегитимна организация, непризната нито от Министерството на младежта и спорта (ММС), нито от БФС.

Цяото изказване, оповестено на уеб страницата на БФС:

Съдийската комисия към БФС изрично се разграничава от днешното мнение на Асоциацията на футболните съдии. Семеен кодекс взема всички свои решения независимо и без вмешателство на който и да било в работата й.

В съответния случай бе изработен разбор на представянето на съдиите по условие на президента на БФС, а въз основата на този разбор Семеен кодекс взе решение за краткотрайно прекъсване на правата на петима съдии.

Държим да подчертаем, че Асоциацията на футболните съдии е нелегитимна организация, непризната нито от ММС, нито от БФС. Тя е основана единствено и само да събира членски импорт без експлицитното единодушие на реферите и да провежда наградни церемонии един път годишно.

В предишното нееднократно съдии са понасяли наказания за незадоволително показване, само че същата Асоциация не се е застъпвала за тях. Любопитно ни е чии наранени ползи са провокирали сходна реакция…

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР