Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет избра единодушно с 11

...
Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет избра единодушно с 11
Коментари Харесай

Избраха председател на Районен съд Пловдив

Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет избра единомислещо с 11 гласа " за “ Иван Калибацев за ръководител на Районен съд – Пловдив. За него това ще бъде втори мандат на този пост. Иван Калибацев има близо 15 години общ юридически стаж. Работил е като  ръководител на Районен съд – Асеновград, а от 15 юли 2013 г.  е административен началник – ръководител на Районен съд – Пловдив.

Той кандидатства за длъжността, стимулиран от своя професионален опит и реализирани резултати като началник на един от най-натоварените съдилища в страната. По време на чуването пред Висшия правосъден съвет арбитър Калибацев приказва за това, че Районен съд – Пловдив е един извънредно обединен колектив. Сподели за компликациите при намиране на качествени фрагменти за правосъдни чиновници и самодейността за откриване на нова паралелка в Търговската гимназия в Пловдив, която да приготвя такива чиновници. Съдия Калибацев приказва още и за електронните досиета на делата и обезпечената оптималната степен на сигурност на информацията.

  " След като аплайвам за повторно, единственото, което желая, е да продължа да работя в същата посока, да вземам решение всички настоящи проблеми и да подкрепям една постоянна среда. Мога да кажа, че работата ми като началник би била оскъдна без помощта на сътрудниците и чиновниците “, сподели в ревюто си арбитър Иван Калибацев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР