Съдийка в Лас Вегас беше нападната по време на съдебно

...
Съдийка в Лас Вегас беше нападната по време на съдебно
Коментари Харесай

Подсъдим нападна съдийка по време на съдебно заседание в Лас Вегас

Съдийка в Лас Вегас беше нападната по време на правосъдно съвещание от обвиняем, който ненадейно прескача загражденията, разделящи го от нея, заяви Българска телеграфна агенция, базирайки се на Франс прес и Асошиейтед прес.

На запис от съвещанието се вижда по какъв начин подсъдимият за опит за нахлуване и побой Деобра Редън наскърбява арбитър Мери Кей Холтъс и по-късно се нахвърля върху нея, когато схваща, че тя е на път да го изпрати зад решетките. Малко преди този момент юристът му е изискал условна присъда с изпитателен период.

„ Разбирам ви, само че мисля, че е време да вкуси от нещо друго “ , отвръща съдийката, визирайки богатото престъпно досие на подсъдимия.

На записите се вижда, че подсъдимият се нахвърля върху съдийката, като се изплъзва на охранител и правосъдни чиновници, които се пробват да се намесят. В последвалото сборичкване той ѝ нанесъл няколко удара и се вижда по какъв начин тя пада обратно, преди нападателят да бъде укротен от няколко души.

На съдийката не се наложило да потърси болнична помощ, само че чиновник на защитата е бил приет в болница с кървяща рана на челото и изкълчено рамо.

„ Съдия Холтъс получи някои пострадвания, следим положението ѝ “ , споделя за Агенция Франс Прес говорителка на съда на окръг Кларк, щата Невада. И добавя, че след този случай се преразглеждат всички протоколи и ще бъде направено всичко належащо, с цел да бъдат предпазени магистратите и правосъдните чиновници.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР