Съдията в Окръжен съд – Пловдив Пенка Стоева-Йоаниду получи отличие

...
Съдията в Окръжен съд – Пловдив Пенка Стоева-Йоаниду получи отличие
Коментари Харесай

Съдия Пенка Стоева-Йоаниду с почетен знак и награда след 30 години работа в съдебната система

Съдията в Окръжен съд – Пловдив Пенка Стоева-Йоаниду получи отличие „ персонален почетен знак първа степен – златен “ и парична премия в размер на 1000 лева от Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово осъществяване на служебните отговорности и високи нравствени качества.
Прочетете още
Наградата е препоръчана от Розалия Шейтанова – ръководител на Окръжен съд – Пловдив. Тя се стимулира с дългогодишната работа на Пенка Стоева-Йоаниду в органите на правосъдната власт. Юристката стартира кариерата си като стажант арбитър в Окръжен съд – Пловдив през 1984 година, след това работи като юрист, от 1993 година става съдия-изпълнител, а от 2015 година е арбитър в Окръжен съд – Пловдив. Има близо 30 години стаж в правосъдната система. Съдия Пенка Стоева е разглеждала някои от най-сложните цивилен и търговски каузи в Окръжен съд – Пловдив и се е потвърдила като умел експерт, боравещ чудесно с правната материя.

Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет освободи Пенка Стоева от заеманата служба „ арбитър “ в Окръжен съд – Пловдив на съображение член 160 по отношение на член 165 ал.1 т.2 от Закона за правосъдната власт. Председателят на съда госпожа Розалия Шейтанова й връчи Почетен плакет на Окръжен съд - Пловдив и й пожела здраве и успокоение от името на всички чиновници и магистрати.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР