Съдията от Върховния съд на окръг Ориндж Алисън Грийн каза

...
Съдията от Върховния съд на окръг Ориндж Алисън Грийн каза
Коментари Харесай

Студент от UNC, обвинен в фатална стрелба по съветник, признат за негоден за съдебен процес

Съдията от Върховния съд на окръг Ориндж Алисън Грийн сподели в понеделник, че две обособени психологични оценки са посочили, че Qi евентуално страда от нелекувана шизофрения.

„ Qi показва илюзия мислене, претърпял слухови халюцинации, взел участие в самонараняване в центъра за задържане, посочил фрагментирани мисловни процеси, които попречили връзката му “, сподели тя.

Тежкото психологично заболяване го е направило некадърен да разбере обстановката си, да помогне в неговата правна отбрана и схващане на правосъдните процедури, даже и с наличието на преводач от мандарин, сподели Грийн.Тя постанови в понеделник Qi да бъде изпратен в Централната районна болница в Бътнер за психическо лекуване.Лекарите ще би трябвало да уведомят окръжния прокурор на Ориндж Каунти, в случай че положението му се усъвършенства.

Продължаващото часове блокиране на кампуса и полицейско гонене, което докара до ареста на Qi, изплаши студенти и преподаватели, които преди малко се бяха върнали в кампуса за началото на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР