Съдията Дарън Ингланд, който закопа Ливърпул срещу Тотнъм, отменяйки редовен

...
Съдията Дарън Ингланд, който закопа Ливърпул срещу Тотнъм, отменяйки редовен
Коментари Харесай

Съдията, заклал Ливърпул, няма да ръководи мач на отбора до края на сезона

Съдията Дарън Ингланд, който закопа Ливърпул против Тотнъм, отменяйки постоянен гол на Червените, няма да им свири мачове до края на сезона, само че и няма да загуби работата си, твърди " Телеграф ".

Арбитърът сътвори колосален скандал с несъответстващите си дейности, който продължава да бъде център на внимание на Острова, като даже през вчерашния ден Юрген Клоп загатна, че тимът му може да изиска преиграване.
 Анди Керъл: А даже не желаех да играя за Ливърпул
Анди Керъл: А даже не желаех да играя за Ливърпул

" Пробвах да се проваля на тестванията "

Въпреки голямата си издънка, Ингланд въпреки всичко е запазил поддръжката си на шефа на съдиите Хауърд Уеб и няма да бъде уволнен, въпреки че почитателите на Ливърпул сигурно желаят главата му.

След кръга този уикенд има пауза поради мачовете на националните тимове, като по време на този интервал Уеб се надява, че напрежението ще понамалее, преди да се вземе окончателното решение за завръщането на Ингланд.

Съдията управлява мачове от Висшата лига от август 2020-а, а през предходната година бе промотиран и като интернационален рефер. Преди случилото се с Ливърпул той направи и други неточности, като удостовери дузпа за Астън Вила против Палас и анулира погрешно гол на Бърнли против Нотингам.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР