Съдия Стела Михайлова от пазарджишкия Районен съд е загинала нелепо,

...
Съдия Стела Михайлова от пазарджишкия Районен съд е загинала нелепо,
Коментари Харесай

Съдийка от пазарджишкия Районен съд падна от терасата си и загина

Съдия Стела Михайлова от пазарджишкия Районен съд е починала неуместно, падайки от терасата на дома си. Апартаментът се намирал на висок етаж в жилищен блок в града. Трагедията е станала преди обяд през днешния ден. По случая неотложно е формирано досъдебно произвеждане за склоняване към самоубийство, каквато е рутинната процедура.

Най-вероятно обаче се касае за нелепа случайност, разясняват осведомени с следствието. Съдия Стела Михайлова е към 50-годишна и през 2018-а арбитър бе отличена като един от съдиите с най-хубави индикатори за разглеждане на актовете, доказани от горна инстанция на Районен съд-Пазарджик за 2017-а година.

Стела Михайлова е измежду отличниците и за 2020-а година - при нея са постъпили 400 каузи, а тя е завършила 420 каузи, което я прави трета по натовареност от 11-те магистрати в съдилището. Тя е с сан " Съдия във Върховен касационен съд и Върховен административен съд ". Това е втори магистрат от Районния съд в Пазарджик, който без време се прости с живота. През декември 2019-а умря и арбитър Майа Попова, показва Монитор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР