Съдия прекратява попечителството между бившия играч на НФЛ Майкъл Охер и двойката, вдъхновила „The Blind Side“

...
Съдия от Тенеси каза в петък, че прекратява споразумение за
Коментари Харесай

Съдия от Тенеси каза в петък, че прекратява споразумение за попечителство между бивш играч на НФЛ Майкъл Охер и двойка от Мемфис, която го е приела когато беше в гимназията. Историята беше вдъхновението зад филма на Сандра Бълок от 2009 г. „The Blind Side“.

Съдията от наследствения съд на окръг Шелби Катлийн Гомес каза, че прекратява споразумението, постигнато през 2004 г., което позволява на Шон и Лий Ан Туохи да контролират финансите на Охер. Охер подписа споразумението, когато беше на 18 години и живееше с двойката, докато беше вербуван от колежите като звезден футболист в гимназията.

Гомес каза, че не отхвърля случая. Охер е поискал Туохи да предоставят финансово отчитане на парите, които може да са дошли при тях като част от споразумението, твърдейки, че са използвали неговото име, образ и подобие, за да се обогатят и са го излъгали, че споразумението означава, че Туохи го осиновяват .

каза миналия месец, че твърденията на Охер не са верни.

„Не спечелихме никакви пари от филма“, каза той пред Daily Memphian. „Е, Майкъл Луис [авторът на книгата, която вдъхнови филма] ни даде половината от своя дял. Всички в семейството получиха равен дял, включително Майкъл. Беше около 14 000 долара всеки.“

„Казаха, че единственият начин, по който Майкъл може да отиде при Оле Мис, е ако той действително е част от семейството“, каза Туохи, добавяйки, че тъй като Охер е бил на 18 по това време, консерваторството е начин да се направи това се случва законно, тъй като той беше твърде стар, за да бъде законно осиновен. „...Свързахме се с адвокати, които ни казаха, че не можем да осиновяваме на възраст над 18 години; единственото, което можехме да направим, беше да имаме попечителство. Бяхме толкова загрижени, че е нагоре и нагоре, че ние се уверих, че биологичната майка дойде в съда."

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР