Съдия от Съединените щати заплаши с неуважение бившия президент на

...
Съдия от Съединените щати заплаши с неуважение бившия президент на
Коментари Харесай

Американски съдия заплаши с неуважение към Тръмп за нарушаване на заповедта за неуважение

Съдия от Съединените щати заплаши с пренебрежение някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, откакто той наруши предходна заповед за възбрана, като не отдръпна предходни пренебрежителни мнения по отношение на правосъдния личен състав.

Съдебният арбитър Артър Енгорон сподели в петък, че Тръмп е отказал да смъкна „ погрешна и пренебрежителна “ обява в обществените медии за чиновник на съдията, условие на по-ранна заповед за задръстване.

Продължавайте да четете

лист от 3 детайла. Тръмп получава заповед за задръстване при положение на подривна активност през изборите през 2020 година Тръмп разкри тайните на американските нуклеарни подводници на австралийския предприемач: Медии Ключови заключения от първия ден на Доналд Тръмп цивилен развой за машинация завършек на списъка

„ Наредих му неотложно да отстрани поста и той сподели, че го е свалил “, сподели Engoron, представен от новинарския канал NBC.

„ Въпреки тази заповед нощес научих, че обидната обява в никакъв случай не е била премахвана от уеб страница. Това е жестоко нарушаване на заповедта. Дадох ясно да се разбере [че] неспазването ще докара до съществени наказания “, добави съдията.


Съдията сподели, че Тръмп може да бъде санкциониран или даже затвор за нарушаването.

Бившият президент е изправен пред голям брой правни провокации, до момента в който се пробва да си върне Белия дом през 2024 година Той остава безапелационният любимец в актуалните първоначални избори за президент на Републиканската партия.

Тръмп има дълга история на нападки против хипотетични противници и неговият юрист Кристофър Кисе сподели, че неуспехът да се отстрани обявата в обществените медии е „ в действителност непреднамерено “.

Говорител на основния прокурор на щата Ню Йорк Летиция Джеймс, която заведе случая, отхвърли коментар.

Тръмп показа безбройните си правни проблеми, в това число някои, произлизащи от напъните му да анулира резултатите от изборите през 2020 година, като „ лов на вещици “, целящ да задуши политическите му упоритости.

В петък Тръмп разгласява изображение в уеб страницата на обществените медии Truth Social на рисунка, която демонстрира Исус Христос, седнал до Тръмп в съда.


Engoron за първи път наложи заповедта за задръстване на 3 октомври, откакто Тръмп показа фотография на обява в обществените медии на един от чиновниците на съдията, който театралничи със сенатора демократ Чък Шумър, който не е забъркан в тази ситуация, наричайки я „ приятелката на Шумър “.

Кисе сподели, че обявата е отстранена от обществените медии, само че не и от уеб страницата на акцията на Тръмп.

„ Изглежда, че никой не го е свалил от уеб страницата на акцията “, сподели той. „ Жалко е и се оправдавам от името на моя клиент. “

Източник: Ал Джазира и осведомителни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР