Съдия от окръг Лос Анджелис постанови в понеделник, че певицата

...
Съдия от окръг Лос Анджелис постанови в понеделник, че певицата
Коментари Харесай

Лейди Гага няма да изплати наградата от 500 000 $ на жената, свързана с отвличането на кучетата ѝ

Съдия от окръг Лос Анджелис постанови в понеделник, че певицата Лейди Гага няма да би трябвало да изплати премията от 500 000 $, която даде обещание за безвредното връщане на френските си булдози след случай с похищение на кучетата през 2021 година

A Los Angeles County judge ruled that singer Lady Gaga will not have to pay out the $500,000 reward that she promised for her French bulldogs’ safe return following a 2021 dognapping incident
— CNN (@CNN)
В решението на съдията се показва, че Дженифър Макбрайд, една от обвинените в случая от 2021 година, при който кучето на Гага е ранено от изстрел, има " нечисти ръце " и вследствие на това Макбрайд " няма право " на паричната премия.

" Въпреки че ищцата твърди, че мотивацията ѝ е била да отбрани булдозите (а също и да събере 500 000,00 USD), тази хипотетична мотивация не отхвърля виновността ѝ по обвиняването, защото тя е признала, че е получила булдозите със знанието, че те са крадена благосъстоятелност " , се показва в решението.

Crime doesn't pay. Lady Gaga will not have to shell out the $500,000 dognapping reward since the woman who filed suit against her was involved in the crime.
— TheWrap (@TheWrap)
След като през април 2021 година Макбрайд публично е упрекната по делото за похищение на кучета, през 2022 година тя завежда дело против Гага, чието същинско име е Стефани Германота, като твърди, че певицата е нарушила контракта, съгласно който паричната премия ще бъде присъдена без " никакви въпроси " за връщането на кучетата.

В желае като съображение за обезщетение са посочени и машинация посредством лъжливо заричане и машинация посредством въвеждане в подвеждане.

A Los Angeles judge has ruled that Lady Gaga will not have to pay the $500,000 reward to the woman who returned her stolen French bulldogs.
— VT (@VTOfficial)
Понастоящем Макбрайд е в изпитателен период от две години, откакто се призна за отговорна за приемане на откраднато имущество на стойност над 950 $, съгласно прокуратурата на Лос Анджелис.

Първоначално тя е упрекната в съучастничество и приемане на откраднато имущество, само че обвиняването в съучастничество е отхвърлено по едно и също време като част от съглашението за признание на виновност.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР