Съдия от Джорджия одобри гаранция от 200 000 долара за

...
Съдия от Джорджия одобри гаранция от 200 000 долара за
Коментари Харесай

Гаранция от 200 000 долара за Тръмп по дело за рекет в Джорджия

Съдия от Джорджия утвърди гаранция от 200 000 $ за Доналд Тръмп по дело за рекет, заведено против някогашния президент на Съединени американски щати в южния щат, съобщи Агенция Франс Прес.

Тръмп и останалите 18 съподсъдими по знаковото дело би трябвало да се явят пред управляващите в Джорджия до петък на обяд, с цел да бъдат арестувани.

Освен гаранцията от 200 000 щатски $ за Тръмп, съдията от Върховния съд на окръг Фултън Скот Макафи наложи няколко условия в съглашението, утвърдено от прокурорите и юристите на Тръмп.

" Обвиняемият няма да прави никакви дейности за заплашване на което и да е лице, за което знае, че е съподсъдим или очевидец по това дело, или да попречва по различен метод правораздаването ", съобщи Макафи в правосъдно дело от три страници.

" Горепосоченото включва, само че не се лимитира до изявления в обществените медии или повторни изявления, направени от друго лице в обществените медии ", съобщи съдията.

Макафи дефинира гаранция от по 100 000 $ за двама от някогашните юристи на акцията на Тръмп, които са съподсъдими по делото - Джон Ийстман и Кенет Чесбро.

Прокурорите желаеха от съдията да дефинира дата на правосъдния развой на 4 март идната година по делото за избирателен рекет и скрит план против 77-годишния някогашен президент.

Тръмп, който е любимец за президентската номинация на републиканците през 2024 година, е изправен пред четири наказателни процеса, до момента в който се бори за завръщане в Белия дом.

Тръмп беше упрекнат в Джорджия за рекет и поредност от изборни закононарушения след огромно, двугодишно следствие на напъните му да анулира провалянето си от демократа Джо Байдън през 2020 година

Сред другите, на които са повдигнати обвинявания в хипотетичния скрит план, са някогашният персонален юрист на Тръмп Руди Джулиани и началникът на кабинета му в Белия дом Марк Медоус. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР