Съдия от Апелативния съд на Деветия окръжен съд, в извънредно

...
Съдия от Апелативния съд на Деветия окръжен съд, в извънредно
Коментари Харесай

Федерален съдия подпалва администратора на Байдън за „сговор“ с лява имиграционна група относно правилото за предоставяне на убежище: „Frenemies“

Съдия от Апелативния съд на Деветия областен съд, в изключително противоречие с предложение обвързвано с правилото на администрацията на Байдън, ограничаващо убежището, попари администрацията за това, което той назова „ сговор “ с група имиграционни деятели, с цел да сложи правилото на лед.

Случаят включва " на администрацията на Байдън Правилото за заобикаляне на законните пътища “, което Министерството на вътрешната сигурност (DHS) разгласи предходната година, когато дял 42 завърши. Правилото лимитира молбите за леговище, забранявайки тези, които са минали нелегално и не са съумели да изискат леговище в страна, през която към този момент са пътували.

Администрацията сподели, че това е основна част от напъните й за преодоляване на рецесията на границата, само че скоро беше блокирана от правосъден иск от група демократични деятели. Тогава администрацията апелира това решение. И двете страни обаче подадоха тъжба да го отсрочат в очакване на полемики за съглашение.

<...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР