Садио Мане трябва да помисли два пъти преди да поеме

...
Садио Мане трябва да помисли два пъти преди да поеме
Коментари Харесай

Посъветваха Мане да не стане като с Коутиньо

Садио Мане би трябвало да намерения два пъти преди да поеме по стъпките на Филипе Коутиньо. По-рано денем се появиха информации, че сенегалската звезда на Ливърпул може да премине в Реал Мадрид, като мърсисайдци възнамеряват да вземат Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен.

Легендата на „ червените” – Джон Олдридж, обаче счита, че прехвърлянето на Коутиньо в Барселона може да служи като барометър за Мане, чиято фантазия е да завоюва Златната топка. Според Олдридж кариерата на Мане ще тръгне надолу, в случай че реши да премине в един от испанските грандове.

„ Не всеки, който напуща Ливърпул, се проваля. Вижте Рахийм Стърлинг в Манчестър Сити”, сподели Олдридж пред Liverpool Echo.

„ Чудесен образец е Филипе Коутиньо. Трансферът сподели по какъв начин всичко може да се обърка. Той беше в пика си, когато напусна Ливърпул, само че по-късно всичко при него се срина. Какво повече искаше? Личеше си, че Ливърпул бе тръгнал и щеше да задмине игрово и двата испански гранда. Когато бях деен футболист, обичах да играя в Испания, изключително в Барселона. Харесваше ми ситуацията там, само че Премиър лийг е най-хубавото състезание в света. Окей, може би времето не е най-хубавото, само че Ливърпул в този момент е най-хубавият футболен клуб на Земята”, установи Олдридж.

„ След като нещата вървят в вярната тенденция, то ти би трябвало да се насладиш. Сигурен съм, че Мане го прави в последните 24 месеца. В модерния футбол е по този начин, че в случай че даден състезател желае да напусне, то е доста мъчно да го задържиш. Мане не ми наподобява обаче от този вид хора. Когато съм приказвал с него, постоянно е бил доста почтен и не наподобява на някой, който ще инициира подобен трансфер, както го направи Фернандо Торес. Ако отиде в Барселона, ще би трябвало да задмине Лео Меси… Мане може да завоюва Златната топка, тъй като е превъзходен състезател. Има възможностите да го стори и в Ливърпул”, подсети Джон Олдридж.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР