Съдим в момента Борисов за 1 милион заради лъжите около

...
Съдим в момента Борисов за 1 милион заради лъжите около
Коментари Харесай

Асен Василев: Индикациите, които виждам са, че по-скоро няма да се състави правителство

Съдим сега Борисов за 1 милион поради лъжите към газа. Това съобщи в студиото на Би Ти Ви депутатът от Политическа партия и някогашен финансов министър Асен Василев. 

Цената на газа у нас падна, тъй като на интернационалните пазари тя падна, не е заслуга на служебния кабинет, изясни той.

Според Василев няма по какъв начин да бъде направено държавно управление, тъй като съгласно него математиката не излиза. И уточни, че един от препъни камъните е антикорупционната политика.

Ние няма да подкрепим правителсво на ГЕРБ. Ако изобщо пристигна при нас втория мандат – ние ще организираме развой по подибие на предходната година. Ще създадем открити съвещания в всички партии по политики. Ако има поддръжка – ще бъде излъчен кабинет, в случай че няма – няма да има държавно управление. Това, което виждам като индикация, не съм огромен оптимист, че ще има държавно управление, бе сбит Василев. 

По думите на Асен Василев службите за сигурност у нас не са си свършили както би трябвало работата до дъно до момента в който те са управлявали. Те са предали единствено част от следствията на съответните органи, само че не всички следствия са стигнали до праворадвателните институции, да вземем за пример – ремонтите на пътищата, уточни Василев. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР