Съдейки по разговора за правосъдие, правителство ще има. Това заяви

...
Съдейки по разговора за правосъдие, правителство ще има. Това заяви
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Съдейки по разговора за правосъдие, правителство ще има

Съдейки по диалога за правораздаване, държавно управление ще има. Това съобщи юрист Николай Хаджигенов от „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ след диалога с „ ИТН “.

„ Ние се застъпваме по стратегиите за правораздаване може би на 95% с „ Демократична България “, прелестно съм сюрпризиран с „ ИТН “ също “, изясни адв. Хаджигенов и акцентира, че останалите 5% касаят единствено дребни елементи.
 Започна срещата сред ИТН и Изправи се БГ! Ние идваме Започна срещата сред " ИТН " и " Изправи се БГ! Ние идваме "
Започна срещата сред " ИТН " и " Изправи се БГ! Ние идваме ", съобщи Агенция " Фокус ". Срещата е част от поредицата консултаци...

„ Всичко е въпрос на време и процедура “, добави юристът. Следващата седмица ще бъде извършена и тристранна среща сред Има Такъв Народ, „ Демократична България “ и „ Изправи се БГ! Ние идваме! “, на която се чака всички елементи да бъдат разисквани.

На днешните диалози двете обединения не са обсъждали концепцията на партията на Слави Трифонов за директен избор на основен прокурор, която присъстваше измежду въпросите на референдума.

„ Те са съгласни, че това е тематика, която следва занапред да преглеждаме, напред във времето. Не се отхвърлят от нея, само че са задоволително интелигентни, с цел да го отсрочат. Това е мое мнение, само че тази концепция няма да мине в никакъв случай “, сподели юрист Хаджигенов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР