Съдебната реформа се заменя със символична репресия., това заяви социологът

...
Съдебната реформа се заменя със символична репресия., това заяви социологът
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Съдебната реформа се заменя със символична репресия

" Съдебната промяна се заменя със алегорична принуда. ", това съобщи социологът Андрей Райчев в студиото на Българска национална телевизия. Той направи разбор на политическата обстановка в страната.

По думите му ръководещите са имали нещастието да поемат властта по време на международна рецесия. " Струва ми се ще се оправят с сложната обстановка, въпроса е имат ли пари ", съобщи Райчев. Той добави, че ръководещите ще създадат тъй че хората да не почувстват съществено енергийната рецесия.

Обединителна мощ в четворната коалиция е концепцията да не се върнат Бойко Борисов и ГЕРБ на власт.

Андрей Райчев засегна и тематиката за правосъдната промяна. Според него обединението е фокусирана върху правосъдната система както е било и при започване на демокрацията. Управляващите търсят отговорност от предходната власт, за това че краде. " Нищо няма да стане. Реформата се заменя с алегорична принуда. ", добави социологът.

Според Андрей Райчев огромното тестване ще е корупцията . Въпросът е по какъв начин новото ръководство ще се прави с нея. За момента ръководят в цветя и рози тъй като вървят напред, добави той.

Социологът показа, че се води позиционна война. Управляващата коалиция и съпротива се изтощават взаимно . Райчев показа, че за момента не са позволени неточности, само че няма и особени достижения. Социологът добави, че четворната коалиция не е в обстановка да се оправдава, а да напредва. Той не вижда напрежение в обединението и признаци за нейното раздробяване.
 Христо Иванов: Няма напрежение в обединението
Христо Иванов: Няма напрежение в обединението

Коментарът бе привързан по отношение на бъдещето на АЕЦ „ Белене “
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР