Съдебната драма "Процесът срещу Чикаго 7" и филмът за джаз

...
Съдебната драма "Процесът срещу Чикаго 7" и филмът за джаз
Коментари Харесай

Процесът срещу Чикаго 7 и Чадуик Боузман с най-големите отличия от Гилдията на актьорите - slava.bg

Съдебната драма "Процесът против Чикаго 7 " и филмът за джаз звукозаписна сесия "Ма Рейни: Майката на блуса " са огромните спечелили на премиите на Гилдията на актьорите - една от последните огромни церемонии преди премиите "Оскар ", заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

"Процесът против Чикаго 7 " взе премията за най-хубав актьорски състав, в който са Саша Барън Коен, Еди Редмейн, Франк Лангела и Марк Райлънс. Лангела благодари на сценариста и режисьор Арън Соркин за успеха и сподели, че неговият "глас е душата на този филм ".

И четиримата отличени артисти в самостоятелните категории са цветнокожи, което се случва за пръв път в 27-годишната история на Гилдията на актьорите. Чадуик Боузман, който умря от рак предходната година на 43 година, бе отличен с поредна премия за последната си роля като упорит тромпетист от 30-те години на предишния век в "Ма Рейни: Майката на блуса ". Това го прави любимец за премия "Оскар ".

Вайола Дейвис завоюва премията за най-хубава актриса за превъплъщението си в джаз дива в "Ма Рейни: Майката на блуса " в конкуренция със считаните за фаворитки Франсис Макдорманд за "Земя на номади " и Кери Мълиган за "Момиче с капацитет ".

Нейното отличие бе измежду най-изненадващите, означи Асошиейтед прес. Това е пета самостоятелна премия за актрисата от Гилдията на актьорите.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР