Съдбоносното решение се е случило, когато е била на 24

...
Съдбоносното решение се е случило, когато е била на 24
Коментари Харесай

Рени крие аборт от тайнствен чужденец

Съдбоносното решение се е случило, когато е била на 24 години.

Тогава изпълнителката заживява в Кипър, където има доста участия. По това време тя пее поп и джаз музика. Докато се развива професионално, фолкаджийката се среща с чужденец и сред двамата пламва бурна обич.

Романсът им продължава цели 2 години, когато Рени научава, че е бременна. Приятелят й слага условия, че би трябвало да се трансформира в майка, която си стои у дома и семейства, и по тази причина би трябвало да зареже музиката.

"Рени изрично му отказала и декларирала, че това няма по какъв начин да се случи, тъй като пеенето е нейният живот. Между нея и приятеля й настанали драми. Точно тогава тя решила, че това не е индивидът, с който ще гради бъдеще, и взела сложното решение да махне детето ", описа пред вестника близка другарка на изпълнителката на "Като птица съм свободна ".

Години по-късно Рени не желала да разкрие името на мъжа, от който забременяла, защото той от дълго време е затворена страница за нея. Чалгарката не желала да си спомня за сложните времена и продължава живота си напред.

В момента тя още веднъж е свободна, откакто се раздели с бащата на децата си. Въпреки направения аборт певицата не е имала проблеми още веднъж да забременее и да има наследници.

Сега Рени се любува на свободата си, като се отдава на екзотични пътувания и разголени селфита. Все по-често тя си пуска провокативни фотоси, на които е изцяло гола. Тя не крие и гърдите си за наслада на фенове й, написа "България през днешния ден ".

"Нямам мъж до себе си. За сметка на това имам доста ухажори, които се тормозят да създадат решителната крачка. Вероятно се плашат от мощна и известна жена ", разяснява преди време изпълнителката, която остава в историята с десетките си хитови части. В момента Рени още веднъж се е отдала на музиката и възнамерява шлагери, които да я върнат на музикалната сцена с гръм и тропот.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР