Съдбоносната 2020 година не спира да ни готви изненади. Споре

...
Съдбоносната 2020 година не спира да ни готви изненади. Споре
Коментари Харесай

Нова витлеемска звезда изгрява отново тази Коледа

Съдбоносната 2020 година не стопира да ни готви изненади. Споре учените след броени дни на 21 декември  на небето ще се появи нова Витлеемска звезда. Това ще се случи поради впечатляващото доближаване на планетите Юпитер и Сатурн. Такова доближаване се е случвало за последно през 1623 година. Според някои учени точно сходен съвпад сред Юпитер и Сатурн преди 2020 години, са видели хората, когато се е родил и Христос.
Явлението се случва извънредно рядко, на няколко хиляди години и не може да се следи от цялата повърхнина на Земята, а единствено от стеснен кулоар с широчина 60 км. и дължина 500 км. Едно от догатките, което е подкрепено и научно, е че тъкмо това съвпадане е  описано в Библията.
 Звезда Ванга грее в съзвездието Голяма мечка Звезда " Ванга " грее в съзвездието Голяма мечка
В небето към този момент има звезда „ Ванга ", която носи името на прочутатата в целия свят петричка пророчица. Намира се в съзвездието Голяма...

Тази година припокриването на двете планети няма да е толкоз цялостно, само че те ще бъдат в действителност близо и ще бъде впечатляващо, дават обещание астрономите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР