Съдбата може да бъде благосклонна, може да бъде и жестока.

...
Съдбата може да бъде благосклонна, може да бъде и жестока.
Коментари Харесай

Финал преди финала: Египет и Камерун в сблъсък за място в най-важния мач в Африка


Съдбата може да бъде благосклонна, може да бъде и жестока. Понякога във футбола не се случва по този начин, както желаеме и сме принудени да гледаме дълго чакано дерби преди самия край.

Египет против Камерун е вторият полуфинал в шампионата за Купата на африканските народи. Може да го гледате директно по RING от 21:00 ч. през днешния ден (3 февруари).

Домакините ще се изправят против " фараоните ", с цел да дефинират кой ще е противник на Сенегал в борбата за трофея в неделя (6 февруари).

От една страна домакините сигурно желаят да зарадват атрактивните си последователи, а това минава през отстраняването на Египет.

Снимка: Reuters


Мохамед Салах - звездата на " фараоните " към този момент няколко пъти съобщи, че единствената му цел е да завоюва купата, която липсва в богатата му сбирка.

Какво споделя статистиката? Египет има 7 трофеи дотук и е рекордьор. Камерун е с 5 триумфа, тъй че мястото на финала е от голямо значение в тази борба.

Снимка: Reuters


" Фараоните " имаха неуверени моменти в шампионата, само че въпреки всичко са любимци. " Непобедимите лъвове " са уверени, че вкъщи и стените (в случая трибуните) оказват помощ!

Предстои ни същинско представление!

Не пропускайте Eгипет - Камерун, директно по RING от 21:00 ч. през днешния ден (3 февруари)!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР