Съдът в Южна Бразилия забрани на бившия нападател на Барселона

...
Съдът в Южна Бразилия забрани на бившия нападател на Барселона
Коментари Харесай

Забраниха на Роналдиньо да напуска Бразилия

Съдът в Южна Бразилия забрани на някогашния нападател на Барселона и звезда от началото на 21-и век Роналдиньо да продаде 57 % от недвижимите си парцели, защото не е платил наложени санкции за увреждане на околната среда и други задължения, пишат бразилски вестник през днешния ден.

Вестник Фоля де Сао Пауло разгласи, че някогашният футболист номер 1 на света дължи 9,51 милиона реала (2,51 милиона долара) неплатени санкции за екологични нарушавания, откакто нелегално и отвън разрешителното на общината си построи пристанище на къщата си, която е построна на езерото на Порто Алегре.

Кредитори пък са подхванали дейности да си върнат други задължения в размер на 7,8 милиона реала, които Роналдиньо не е погасил, написа още изданието и добавя, че управляващите са лишили паспорта на Роналдиньо и той не може да напуща страната, до момента в който казусът не бъде позволен.

Съдия от съда в Порто Алегре сподели за Ройтерс, че казусът попада в въпросите на правосъдната загадка и няма да удостовери или отхвърли никакви детайлности по отношение на изявленията във вестника. Адвокатът на футболиста отхвърли сметките му да са под ограничаване или да са му наложени запори, само че също по този начин добави, че не желае да влиза в елементи, защото почита правосъдната загадка.

39-годишният сега Роналдиньо се отхвърли от футбола през 2015-а година, откакто направи популярна кариера в Европа и в родината си, а също по този начин два пъти беше избиран за състезател на ФИФА, стана и Световен първенец през 2002-а година./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР