Съдът в Бургас остави в ареста обвинения за отвличането и

...
Съдът в Бургас остави в ареста обвинения за отвличането и
Коментари Харесай

Нови детайли за зверското убийство и разчленяване в Бургас

Съдът в Бургас остави в ареста обвинявания за отвличането и убийството на 28 годишният Юмер Мехмед. Тялото му беше намерено в сряда вечерта.

Обвиненият Станимир Рагевски беше посрещнат пред правосъдна зала от другари и сътрудници на убития. Те настояват, че има и различен мъж, забъркан в убийството, съобщи Нова тв.

„ Убийството е осъществено с изстрел, създаден от огнестрелно оръжие в тила на жертвата. Трупът на потърпевшия е бил разчленен с режещ инструмент”, съобщи окръжният прокурор Георги Чинев.



Мястото, където са открити чувалите с натрупа. Снимка Флагман

По-късно тялото е пренесено в чували в мочурище на езерото Вая, където са били открити от криминалистите. Според юриста на Рагевски - Ваня Радиева нямало задоволително улики против него. „ Няма задоволително доказателства, че той е направил убийството”, сподели тя.

Пред Съдебната палата час преди съвещанието пристигнаха десетки мъже, които се показаха за другари на убития Юмер. Разказаха, че той и Рагевски се познавали от дълго време. Юмер изпълнявал поръчки на предприемача, поради които прокиснал в ареста близо година и половина като част от групата на Димитър Желязков по прякор Митьо Очите. След излизането под домакински арест, настояват мъжете, изискал да бъде обезщетен финансово, с цел да купи кола на приятелката си. Близките на Юмер недоволстват и поради това, че различен мъж, който е бил в жилището с обвинения, е пуснат на независимост.

Въпросният мъж беше разпитан като очевидец, а какво сподели в своя отбрана упрекнатият Рагевски, медиите не съумяха да чуят. Съдия Петя Георгиева накара публицистите да изоставен залата, откакто отхвърлиха да се показват в наличието на обвинявания в жестокото закононарушение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР