Съдът сметна, че случаят е маловажен“, глоби Радо Щелиянов с

...
Съдът сметна, че случаят е маловажен“, глоби Радо Щелиянов с
Коментари Харесай

Ченгета тарашиха къщата на Радо Канадеца от Созопол, намериха пакетчета с кокаин

Съдът счете, че казусът е „ незначителен “, санкции Радо Щелиянов с 1000 лева

Ченгета нахлуха в първокласната триетажна къща на известния с цялостен Созопол Радо Канадеца. В дома на 54-годишния Радослав Щелиянов униформените намерили няколко пликчета с дрога, която на полевия тест реагирала на кокаин. Открита е още електронна везна и лъжица, по която е имало остатъчни следи от белия прахуляк.

Канадеца е бил изведен с белезници от парцела с морска гледка на първа линия в морския град, описват пред Флагман.бг. очевидци на спецакцията против предприемача.

По информация на Флагман.бг, в дома му са открити 4 пакетчета кока, с общо тегло 2,606 грама, разпределени по равно. Не е ясно дали опиатът е бил предопределен за нарко пазара или за персонална приложимост, поради че акцията е била в края на август. Според експертни лица дрогата е на стойност малко над 400 лева

Преди няколко дни Радо Канадеца е бил изправен пред Районния съд в Бургас. Магистратът, който е разглеждал съвещанието е решил, че „ казусът е незначителен “, заради което е освободил от наказателна отговорност 54-годишния мъж, демонстрира инспекция на Флагман.бг в решението на съда.

На Канадеца е наложено само административно наказване „ санкция “ в размер на 1000 лева Той е заплатил и разноските по досъдебната фаза в размер на към 100 лева.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР