Съдържание:Съвети за успешно боядисване на мебели с тебеширена бояТебеширени бои

...
Съдържание:Съвети за успешно боядисване на мебели с тебеширена бояТебеширени бои
Коментари Харесай

Съвети за успешно боядисване на мебели с тебеширена боя

Съдържание:

Съвети за сполучливо боядисване на мебели с тебеширена бояТебеширени бои - голям брой благоприятни условия за ремонт и украса  Съвети за сполучливо боядисване на мебели с тебеширена багра

Днес от ден на ден набира известност боядисването на мебелите с тебеширена багра. Това е прелестен вид да обновите интериора и да му вдъхнете нов живот. Уникалността на този способ е това, че тези бои са доста издръжливи и се отличават с отличното си качество, а също така с тях можете да обновите освен мебелите, само че даже стените, тавана или пода на стаята.

Държат се доста добре, като също така не се постанова да подготвяте повърхността авансово по някакъв метод, тъй като боята ще скрие всички недостатъци.

Съвети за сполучливо боядисване на мебели с тебеширена багра

1. Не се постанова предварителна подготовка на повърхностите;

2. С нея се работи доста елементарно и не се постанова да сте художници;

3. Евтин и елементарен метод да вдъхнете нов живот на старите мебели;

4. Не се постанова да шкурите повърхността предварително;

5. Лесно прикривате дефектите и несъвършенствата на мебелите;

6. Можете да ги ползвате за разнообразни повърхности - метал, стъкло, пластмаса, дърво и даже за платове;

7. Не текат;

8. Възможност за потребление на разнообразни техники;

9. Можете да работите с разнообразни четки;

10. Не се постанова да разглобявате мебелите предварително;

11. Не са токсични и са безвредни за работа даже в затворени пространства;

12. Плътно и устойчиво покритие на повърхностите;

13. Изключително издръжливи и качествени.

Тебеширени бои - голям брой благоприятни условия за ремонт и украса

 Боядисване на мебели с тебеширена багра

Първото и едно от безспорните преимущества при този метод на боядисване на мебелите е това, че не се постанова да махате или да шкурите авансово повърхността. Боята ще легне прелестно на всяка една мебел и елементарно ще скрие всички дефекти.

Другият плюс на тебеширената багра е това, че с нея можете да боядисате всяка повърхнина - пластмаса, дърво, метал, стъкло и даже плат. Това е прелестна опция за домакините, които нямат доста време, само че все пак желаят да обновят декора в дома си, вдъхвайки им нов живот.

Може да се употребява за декорирането на мебелите в друг жанр и с потреблението на разнообразна техника - винтидж, недодялан (кънтри), изхабен изискан. И макар че състаряването на мебелите може да се реализира с шкурене, тази багра разрешава да се реализиран доста повече резултати. Именно по тази причина тя е толкоз обичана от професионалните производители на мебели и реставраторите.

Другото несъмнено преимущество на тебеширените бои е това, че те не текат, както елементарните. Това значи, че при работата ви с тях няма да се постанова да разглобявате мебелите, а ще можете да работите непосредствено. Можете да ги боядисате без никаква подготовка напряко във отвесна позиция без да ги мърдате. По този метод ще можете да спестите много пари, защото с нея можете да декорирате даже и старите мебели, трансформирайки ги в същински изкуство.

С тебеширените бои можете да боядисвате даже кухненските мебели, като по този начин ще можете да обновите вашата кухня с минимални финансови инвестиции. Преди да започнете в този случай е доста значимо да обезмаслите повърхностите, с цел да легне добре боята. След като приключите, би трябвало да покриете мебелите с лак, с цел да фиксирате резултата, който сте постигнали.

Това се прави за да се отбрани повърхността, като по избор можете да употребявате бързосъхнещи средства. С тебеширените бои можете да боядисате даже рамките на картините, приборите за хранене, аксесоарите или сувенирите. Ако сте си купили доста непотребни движимости, които не ви харесват образно, тогава постоянно можете да им вдъхнете нов живот и да ги боядисате в обичания ви цвят, създавайки единна декоративна конюнктура в дома ви.

Работата с тебеширената багра е същинско наслаждение, в случай че обичате да творите с ръцете си и да експериментирате с интериора. Те ще могат да ви спасят в доста разнообразни обстановки. Дори и просто да ви е писнало обзавеждането ви, тогава те още веднъж ще ви бъдат от изгода, защото с минимални средства ще можете да постигнете същински чудеса и да преобразите дома си.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР