Съдържание:Пречистване на дома със сол и водаПречистване на дома с

...
Съдържание:Пречистване на дома със сол и водаПречистване на дома с
Коментари Харесай

Как да пречистим жилището си

Съдържание:

Пречистване на дома със сол и водаПречистване на дома с огън и димСилата на звуцитеКак да проверим дали това филтриране работи и дали имаме потребност от такова?  Как да пречистим жилището си ‹›  Безшумна пила за нокти за домашни любимци Препоръчано за теб:Безшумна пила за нокти за домашни любимци43.00 лева.Виж ››

Ако домът към този момент не е крепостта на спокойствието, а офисът е обезпокоително и нервно място, може би е време за енергийно филтриране на тези пространства, в които тече животът ни.

Каква е повода да усещаме паника и безпокойствие в тези персонални зони и те да изгубят статута си на уютни и сигурни зони?

Причините могат да бъдат разнородни - разногласия и кавги, посетители с неприятни намерения или отрицателни хора, които са внесли в персоналното пространство енергийни замърсители. Чувствителните хора незабавно усещат тези дразнители и това се отразява като безпокойствие и дискомфорт.

Нуждата от филтриране става наложителна и стартира от персоналното филтриране - телесно и духовно. Стъпките са взимане на противоположен душ, конфигуриране на позитивна вълна посредством благопожелание за нещо хубаво в персонален и фамилен проект.

Пречистването на дома е добре да се извърши, когато в него няма хора. То би трябвало да става по посока на часовниковата стрелка, от ляво на дясно.

Как? Начините за филтриране на жилището са доста. Ето единствено няколко оферти.

Пречистване на дома със сол и вода

 Пречистване на дома

Водата е най-голямата естествена пречистваща мощ. Солта от далечни времена се приема за магическа поради кристалната си конструкция, а всички естествени формирания с подобен градеж са енергийно мощни. Ако ги съединим, ще получим примес, която има силата на двете естествени дадености.

Водата е добре да се подсоли в съответствие 1:3 или на 1 л вода се поставят 3 супени лъжици сол. За цялото жилище съгласно площта му се пресмята нужното количество, като се резервира съотношението.

С тази течност се избърсват всички отразяващи повърхности - под, огледала и други. Ъглите, прага на вратите и недобре осветените места заслужават особено внимание.

Пречистване на дома с огън и пушек

 Пречистване на жилището

Огънят пречиства и това също се знае от антични времена. Затова горящата свещ е още един метод за енергийно филтриране. С нея се обикаля цялото жилище, като изключително внимание се отделя на всеки ъгъл и мрачно местенце в пространствата. Тамянът и ароматните пръчици също имат пречистваща мощ. По време на ритуала може да се прочете и молитва.

Силата на звуците

Негативните сили се основават и от отрицателни звуци. Отмереният звън на камбаните има пречистваща мощ. Такава имат също естествените звуци, както и звънът на чашите. Звънче, с което се обхожда домът, е добра концепция да се наслои пространството с положителна звукова среда.

Как да проверим дали това филтриране работи и дали имаме потребност от такова?

Най-лесно е за тези, които имат домашни любимци. Трябва единствено да ги следят. Ако те стартират да нервничат без причина, желаят да избягат на открито или спят до входната врата, значи е време домът да се пречисти. А той е към този момент кондензиран с позитивна сила, когато домашният питомец на драго сърце се заседява във всяко помещение.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР