Съдържание:Определете бюджета сиПроцесор / CPUВидео картаОхлажданеЗахранване Настолните компютри са предпочитаните

...
Съдържание:Определете бюджета сиПроцесор / CPUВидео картаОхлажданеЗахранване Настолните компютри са предпочитаните
Коментари Харесай

Как да изберем компютър за тежки игри (геймърски компютър)

Съдържание:

Определете бюджета сиПроцесор / CPUВидео картаОхлажданеЗахранване  Как да изберем компютър за тежки игри (геймърски компютър)

Настолните компютри са желаните компютри за геймъри, защото те елементарно се настройват и имат място за сериозна мощност.

Въпреки че геймърските компютри могат елементарно да вършат всичко, което могат да вършат и общоприетите домашни компютри - разрешават ви да сърфирате в интернет, да редактирате фотоси, да влизате в обществени мрежи и доста други. Разликата е, че геймърските компютри са надалеч по-мощни.

При избора на геймърски компютър би трябвало се съобразите с няколко неща:

Определете бюджета си

Този въпрос е доста сложен, тъй като може да разгледате типовете компютри и да намерите най-хубавия за вас, само че съвсем всичко се трансформира, когато се замислите за това какъв брой в действителност можете да похарчите. Така че разберете какъв брой сте подготвени да дадете за това наслаждение и бъдете почтени със себе си. Игрите са занимателни, само че не си коства да се разорявате.

Процесор / CPU

Тъй като блокбъстърните игри изискват огромна процесорна мощност, компютърът който избирате би трябвало да обработва данни извънредно бързо, което значи, че би трябвало да намерите процесор от висок клас.

Видео карта

 Избор на компютър за игри

Повечето компютърни игри ще изискват специфична видео карта. Това идва с спомагателните запаси и мощ за обработка, които вашата система ще отдели за образно качество. Тя има голямо въздействие върху качеството на видеоигрите, предоставяйки по-плавни честоти на фрагментите с надалеч по-малко графично закъснение. Мощната видео карта също ще даде подтик за всичко, което включва образни резултати, графичен дизайн и видео редактиране.

Охлаждане

Компютрите за тежки игри, с мощните си процесори и видео карти, могат да се нагорещят доста, тъй че нормално ще се нуждаят от някаква охлаждаща система. Процесорите нормално са съчетани с радиатори и охлаждащи вентилатори, само че производителите от време на време прибавят течна охладителна система, с цел да обезпечат извънредно изстудяване на процедура без звук.

Захранване

Когато купувате зареждане, уверете се, че неговата непрекъсната мощ дава отговор на вашите потребности, другояче евентуално ще срещнете проблеми, когато компютърът ви работи на цялостни обороти. И най-после, не се тормозете, че закупуването на по-високо оценено зареждане значи, че безусловно ще употребявате повече сила.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР