Съдържание:Как се прави обрязване? ‹›Препоръчано за теб:Загряващи пластири при болки

...
Съдържание:Как се прави обрязване? ‹›Препоръчано за теб:Загряващи пластири при болки
Коментари Харесай

Как се прави обрязване?

Съдържание:

Как се прави обрязване?  Как се прави обрязване? ‹›  Загряващи пластири при болки и контузии Препоръчано за теб:Загряващи пластири при болки и травми20.00 лева.Виж ››

Днес огромна част от мъжете са обрязани, като статистиката демонстрира, че 1/3 от мощния пол са минали по една или друга причина през тази процедура. Тя е изключително публикувана при американците, където към 75% от тях са обрязани.

Причините да се извърши могат да са както здравословни, по този начин и религиозни.

Как се прави обрязване?

При обрязване се прави премахване на кожичката или по този начин наречения препуциум, който е ситуиран на главичката на пениса, като това се прави по хирургичен метод. Като цяло процедурата не е по никакъв начин комплицирана и е по-скоро рутинна, само че въпреки всичко наложително се прави в болница, където по-късно пациентът се следи, а също по този начин преди този момент се правят редица амбулаторни проучвания.

Самото възобновяване след обрязване е много бързо, а точно за към сред 3 и 10 дни, като колкото по-млад е мъжът, то толкоз по-бързо минава този интервал.

По огромна част от лекарите са на мнение, че обрязването би трябвало да се прави под цялостна анестезия, като по този начин пациентът е обезболен, както по време на самата хирургична намеса, по този начин и няколко часа след нея.

След процедурата може да се наложи да бъдат одобрявани някакви обезболяващи, които лекарят ще ви предпише. При децата се употребява и медикамента Midazolam, като по този начин те се седират и екипът може умерено да си свърши работата, както и да се минимизира напрежението за самото дете.

Обрязването може да се извърши по ред аргументи, а точно:

- по религиозни;

- по медицински

- по-добра хигиена.

Така да вземем за пример от време на време се случва фимоза на пениса, като по този начин се сраства кожичката с главичката и това надлежно постанова обрязването. Като плюсовете на тази процедура може да се означи това, че по този начин мъжете много по-рядко страдат от разнообразни инфекции на пикочните пътища, а също по този начин при тях е много по-сложно заразяването със СПИН.

Огромен плюс е и това, че като цяло те много по-сложно могат да се заразят с другите заболявания, които се предават по сексуален път.

Голяма част от мъжете споделят също по този начин, че след обрязването са забелязали позитивна смяна в половия си живот, като да вземем за пример част от тях споделят, че се е удължило времето на половия им контакт с дамите, само че въпреки това това се дължи на обстоятелството, че се понижава ненапълно чувствителността на пениса.

Заедно с това и дамите споделят, че са по-удовлетворени от половинките си откакто те са били обрязани, както и че половото им наслаждение от акта се е повишило доста.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР