Съдържание:Как да свалим натрупаните през зимата килограми? 1. Не яжте

...
Съдържание:Как да свалим натрупаните през зимата килограми? 1. Не яжте
Коментари Харесай

Как да свалим натрупаните през зимата килограми?

Съдържание:

Как да свалим насъбраните през зимата килограми? 1. Не яжте след 7 вечерта2. Движете се повече3. Скрийте кантара4. Справете се с душeвността ви5. Коригирайте порциите си6. Не пропускайте хранене7. Спрете да броите калориите  Как да свалим насъбраните през зимата килограми?

Ето че и лятото скоро ще се покаже на хоризонта, а с това и всеки ще стартира планирането на своята лятна отмора със фамилията на някое топло и слънчево местенце.

Именно в този момент е времето да се разделите с непотребните килограми, които сте съумели да качите през зимните месеци, оформяйки тялото ви и разкривайки хубостта на фигурата.

За благополучие тази задача не е по никакъв начин комплицирана, в случай че знаете тези 7 дребни секрети за намаляване, които ще ви разкрием в този момент.

Как да свалим насъбраните през зимата килограми?

1. Не яжте след 7 вечерта

Не възприемайте тази пункт като ограничаване, а като добра инвестиция освен в стройната ви фигура, само че и във вашето здраво здраве. Ако усещате възприятие на апетит във вечерните часове, тогава просто си легнете и сутринта си хапнете засищата закуска. Това е едно от главните правила, в случай че желаете бързо да свалите непотребните килограми. Причината е банална, а точно използваните калории денем ни засищат с сила за целия ден, само че и елементарно могат да се изгорят, в случай че водите интензивно всекидневие. Вечерните ви хапвания обаче ще се лепят незабавно на местата, където не бихте желали, само че и също така могат да доведат до съществени проблеми с храносмилателната система.

2. Движете се повече

 Движете се, с цел да свалите зимните килограми

Отслабването може да е бързо и дейно, само че единствено в случай че съчетавате постоянните физически натоварвания с вярното хранене. По настрана тези способи работя неприятно и не са ефикасни в битката с непотребните килограми. Важно е да подхождате последователно към увеличението на тренировките, защото в случай че се гмурнете в интензивните натоварвания, то тогава и апетитът ви ще се усили много. Можете да комбинирате дейните тренировки с йогата, защото тези практиките интензивно оказват помощ да се подтиква храносмилането и способстват за отслабването. И не на последно място - движете се повече и залагайте на дейните спортове с приятелите и фамилията ви.

3. Скрийте кантара

Съществува мнение, че в случай че мерите тежестта си всеки ден, то по този начин ще ви бъде по-лесно да контролирате тежестта си и да постигнете стремежи резултат. Нека стартираме обаче с това, че в случай че възприемате отслабването като фикс концепция, то това е доста рисково. Освен това, в случай че не се стремите да измененията метода си на живот на здравословен, тогава доста скоро можете още веднъж да си хапвате вечерта шоколад или чипс.

Противоестествено е да се теглите всеки ден, а всичко, което е противоестествено - не е продължително. Вие би трябвало да измененията метода на мисленето си по отношение на храната, а не да се концентрирате над килограмите и калориите. Именно по тази причина не би трябвало да превръщате всеки ден в дребна война с мазнините и калориите. Учете се да се радвате и да живеете, само че освен това да се храните здравословно и уравновесено. Това не е наказване, не е колосален труд или непрекъснато изтегляне на кантара - вярното хранене е метод на живот.

 Сваляне на килограми

4. Справете се с душeвността ви

Трябва да се замислите и да определите повода за непотребното си тегло - минус на самодисциплината ви или пък муден метаболизъм. Ако да вземем за пример страдате от меланхолия, тогава тривиално заради тази причина е допустимо да се храните непрекъснато, а точно с цел да забравите за тъгата и самотата. В този случай е значимо да се обърнете към психолог, с цел да ви помогне да решите вътрешния си спор и да излекува " душата " ви. Можете да започнете да си водите дневник, анализирайки обстановката и по кое време тъкмо имате повишен вкус. След това следва просто да се постараете да отстраните казуса или да поискате съвет от околните и фамилията ви.

5. Коригирайте порциите си

За да отслабнете, не е наложително да гладувате и да намалите пагубно порциите си. Достатъчно е просто да минимизирате потреблението на пържени, тестени храни и захар. Добавете повече зеленчуци, плодове, каши и супи към вашата диета. И не забравяйте, че джинджифилът, грейпфрутът и канелата форсират изгарянето на мазнини.

6. Не пропускайте хранене

Ако пропуснете закуска или вечеря, то това не е мотив за горделивост. Така може и да отслабнете, само че резултат ще е краткотраен и рискувате доста да навредите на храносмилателната си система. Другото значимо нещо е, че в случай че пропуснете хранене, то на идващото ще изядете двойна порция. Именно по тази причина запомнете, че в случай че желаете да свалите насъбраните през зимата килограми, тогава в никакъв случай не пропускайте хранене. В идеалния си вид би трябвало да се храните на дребни порции по 5 пъти дневно.

7. Спрете да броите калориите

 Спрете да броите калориите, с цел да отслабнете

Когато желаете да отслабнете, постоянно можете да извършите грешката и да си вземате единствено продуктите, където написа " лайт ". Например, в реалност в обезмаслените йогурти се съдържат доста захар, тъй че са нездравословни за здравето.

Ако и вие желаете елементарно да свалите насъбраните през зимата килограми, тогава запомнете тези седем правила. И не се вманиачавайте на тази тематика, лишавайки се от многото потребни храни, които са богати на значимите за организма витамини и минерали.

Просто се хранете здравословно и уравновесено, само че и не прекалявайте с размера на порциите си. Съчетавайки всичко това с постоянните физически тренировки, ще видите че доста скоро ще постигнете задачата си и ще свалите непотребните килограми!

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР