Съдържание:1. Щетите, които тютюнопушенето оказва върху здравето ви2. В случай,

...
Съдържание:1. Щетите, които тютюнопушенето оказва върху здравето ви2. В случай,
Коментари Харесай

Как да откажем тютюнопушенето?

Съдържание:

1. Щетите, които тютюнопушенето оказва върху здравето ви2. В случай, че не ви е грижа за личното ви здраве, не ви ли е грижа за това на околните ви? 3. Не подценявайте финансовия детайл при закупуването на следващата кутия цигари!  прекъсване на цигарите ‹›  Загряващи пластири при болки и контузии Препоръчано за теб:Загряващи пластири при болки и травми20.00 лева.Виж ››

За да можете да се откажете от тютюнопушенето не постоянно е належащо да прибягвате до някакви други средства с изключение на вашата лична мотивация. Замислете се само върху следните 3 аргументи за отвод от цигарите.

1. Щетите, които тютюнопушенето оказва върху здравето ви

Няма нужда да ви рецитираме или пък " опяваме " по отношение на вредите, които оказват цигарите върху вашето здраве. Те са ясни за всеки задоволително образован човек - болести на белия дроб, инсулт и инфаркт, крият опасности за съвсем всички типове рак, импотентност и още какво ли не... Всичко изброено дотук е потвърдено!

2. В случай, че не ви е грижа за личното ви здраве, не ви ли е грижа за това на околните ви?

Напълно допустимо е да смятате, че без значение, че сте пушач, вие може да доживеете и до 100 години. Това също е допустимо, само че да не забравяме, че сходни случаи си остават " изключения ". Не мислите ли обаче и за своите близки? Семейство, рода, другари, чието здраве напълно безконтролно излагате на риск, трансформирайки ги в пасивни пушачи...

3. Не подценявайте финансовия детайл при закупуването на следващата кутия цигари!

Добре, не ви е грижа за вашето лично здраве или това на околните ви. Всеки има право на мнение. Но замисляли ли сте се, че в случай че пушите по 2 кутии цигари дневно, то това значи, че давате към 11 лева на ден за тях. Ако спрете цигарите, единствено за 1 месец ще съберете към 330 лева

 по какъв начин да спрем цигарите

За 3 месеца към този момент ще разполагате с към 1 000 лева Финансовият детайл не е по никакъв начин дребна мотивация, що се касае до отказването на цигарите. Просто събирайте парите от цигарите, които бихте си закупили, в касичка или даже в буркан и незабавно ще установите, че е по-добре да ги употребявате за екскурзия или нещо сходно.

Вече би трябвало да имате задоволително мотивация, само че самият отвод от тютюнопушене зависи от вас самите. Ние единствено ще прибавим, че до момента в който се пробвате да откажете цигарите е добре да стоите надалеч от други пушачи.

Също по този начин не забравяйте, че в случай че нещо не се получи от първия път, то няма причина да не се получи от втория път. Важното е да не се отказвате! Ние можем единствено да ви стискаме палци и да ви пожелаем триумф! Защото сходно начинание в действителност си коства!

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР