Съдържание:1. Опасни методи2. Кремове и гелове3. Апаратни методи за увеличаване

...
Съдържание:1. Опасни методи2. Кремове и гелове3. Апаратни методи за увеличаване
Коментари Харесай

Методи за увеличаване на бюста

Съдържание:

1. Опасни методи2. Кремове и гелове3. Апаратни способи за увеличение на бюста4. Специално хранене и диети за увеличаване на гърдите5. Упражнения за увеличаване на гърдите6. Масаж на гърдите  Методи за увеличение на бюста ‹›  Луксозна кутия за бижута и часовници Качество без компромис:Луксозна кутия за бижута и часовници54.00 лева.Виж ››

Ако решите да увеличите бюста си, тогава ви съветваме да прочетете рекомендациите, дадени в тази публикация.

1. Опасни способи

Това са хирургични корекции на гърдата със лична лой, както и импланти.

2. Кремове и гелове

 Методи за увеличение на бюста

Те съдържат медикаменти, които провокират по-силно кръвоснабдяване, което води до малко нарастване на гърдите. Съдържат и фитоестрогени, които могат да ускорят метаболизма в човешкото тяло. Ще постигнете увеличаване на гърдите, тъй като те ще наподобяват подути. Въпреки това тези кремове би трябвало да се употребяват много постоянно, защото след няколко седмици гърдите още веднъж се връщат в първичното си положение.

3. Апаратни способи за увеличение на бюста

Те се наслагват върху специфични купи, които основават вакуум. Това основава налягане, което предизвиква прилив на кръв. След такава процедура гърдата ще са с повишен размер, само че след няколко седмици няма да има и диря от постигнатия резултат. Тази процедура би трябвало да се повтори. Разбира се, гърдите по-късно наподобяват ужасно, макар че доста дами настояват, че тази процедура води до мъчителни последствия.

4. Специално хранене и диети за увеличаване на гърдите

 Методи за увеличение на бюста

Има някои храни, които съдържат фитоестрогени. Такива храни са да вземем за пример: фасул, соя, грах, фасул, леща. Също по този начин фитоестрогените се намират в огромни количества в зърнените храни. Ако консумирате постоянно тези храни, ще забележите известно увеличаване на гърдите, само че този способ ще бъде от изгода за тийнейджърките. За страдание, тези артикули също усилват тежестта, тъй като са много калорични, тъй че не прекалявайте с тях.

5. Упражнения за увеличаване на гърдите

Има няколко ефикасни извършения, които елементарно могат да се практикуват както вкъщи, по този начин и във фитнеса. Подходящи са лицеви опори, набирания и разнообразни симулиращи извършения. Те ще оказват помощ за увеличение на гръдните мускули. За тези цели може да употребявате и подобаващи миостимулатори.

6. Масаж на гърдите

Лимфодренажният масаж стартира с аксиларната област под мишниците. Това е мястото, където в действителност можете да усетите лимфните си възли под кожата. Продължете с масажа, като се движите нагоре по посока на часовниковата стрелка на дясната гърда и назад на часовниковата стрелка на лявата гърда. Това имитира посоката на лимфната система.

Ако се чувствате болки, масажът на гърдите също може да помогне за облекчение на напрежението в гръдните мускули. Тези мускули се захващат за гръдните ви кости. Ако развиете напрежение в гърба си, можете да компенсирате, като напрягате и гръдните мускули. Масажът на гърдите може да донесе по-трайна релаксация, в сравнение с самото масажиране на гърба. Всъщност, в случай че масажирате единствено гърба си, мозъкът ви към момента ще усеща напрежението в гърдите ви, когато сесията ви завърши. В резултат на това мозъкът може да изпрати напрежение назад към гърба ви, с цел да възвърне салдото на силите в двете области на тялото ви.

Ще имате по-успешни резултати, в случай че комбинирате тези способи.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР