Събуждаме се, поглеждаме се в огледалото - и отново виждаме

...
Събуждаме се, поглеждаме се в огледалото - и отново виждаме
Коментари Харесай

4 сутрешни навика срещу тъмните кръгове под очите

Събуждаме се, поглеждаме се в огледалото - и още веднъж виждаме неприятните тъмни кръгове под очите си. При това без значение, че сме си набавили нужните осем часа сън.

Дали тъмните кръгове са резултат от генетично влечение или са там просто тъй като имаме по-светъл звук на кожата... Какъвто и да е казусът, добре е да сме осведомено с някои лесни трикове, посредством които бързо може да се оправим с тях.

Ето четири лесни утринни навика, които съгласно Невена Томич - създател на козметичната линия La Beaute Fatale - постоянно могат да ни бъдат от изгода.

Студен компрес

Прилагането му върху сензитивната зона под очите бързо ще в профил подуването, ще понижи зачервяването и ще стегне кожата по натурален метод. " Ниската температура наложително ще свие разширените кръвоносни съдове ", споделя Томич.

Хидратация и още хидратация

Надали има проблем с кожата, който положителната хидратация не може да реши.

Директнoто навлажняване може незабавно да озарите тъмните кръгове и да приготви кожата за деня. И какво ни пречи да сложим в зоната на очите си хидратираща маска, до момента в който пием утринното си кафе.
 Снимка 602214
 

Маските, предопределени за деликаната зона към очите включват нормално съставки като колаген, витамин Е или антиоксиданти - за оптимален резултат.

Задължителният околоочен крем

Невена Томич категорично се обръща към всички, които употребяват елементарен овлажнител, тъй като считат, че профилираният крем за очи е загуба на пари, и акцентира: кремът за околоочния силует е в действителност друг. Той е по-плътен и с по-силни хидратиращи свойства.

" Хубаво е да нанесете крема с нежно масажиране в зоната под очите. Това ще приготви кожата за битка със замърсяванията, UV лъчите и дехидратацията ", споделя Томич. " Най-важно е околоочният крем да има слънцезащитен фактор. "

" Важно е също да не използваме показалеца си за нанасяне ", продължава експертът. " Показалецът е най-силният пръст на ръката и може неумишлено да използван прекомерно огромен напън под очите си. Което пък може да докара до прибързано разпъване на кожата. Най-добрата техника е потреблението на безименния пръст - с мудни, кръгови придвижвания. "
 Снимка 602213
 

Коректор

И в случай че нищо друго не работи, постоянно може да сложим коректор под очите си. Единственото значимо е да намерим този, който пасва на оттенъка на кожата ни, с цел да може да покрие добре синкавите, лилави или червени нюанси на торбичките под очите, пише Shefinds.

Оказва се, че постоянно има метод. Просто не би трябвало да се опасяваме от несъвършенствата върху лицето си - а единствено да предприемем няколко стъпки, с цел да се преборим с тях и да продължим положително деня си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР