Събудих се от странни звуци, които идваха отвън, така както

...
Събудих се от странни звуци, които идваха отвън, така както
Коментари Харесай

Олена Зеленска: Никой няма да ми отнеме съпруга, дори и войната

„ Събудих се от странни звуци, които идваха извън, по този начин както може би всички останали. Беше мрачно, а Володомир не беше до мен. Отидох в другата стая, а той беше облякъл костюма си. Попитах го какво се случва, а той ми отвърна: „ Започна. “ Така първата дама на Украйна схваща, че Русия е нападнала Украйна в нощта против 24 февруари 2022 година

„ Не мога да опиша възприятията, които ме обзеха. Изпитах терзание, вцепених се. Володимир ми сподели, че войната е почнала и излезе. А по-късно не го видях още дълго време. “, споделя Олена Зеленска в първото изявление, което дава след началото на съветската инвазия в страната.

Войната разделя тяхното семейство, по този начин както доста други, само че Олена е сигурна в едно:

„ Никой няма да ми отнеме брачна половинка, даже и войната. Но, да, той живее за работата си, а ние, фамилията му, не сме го виждали през последните два месеца и половина, приказваме единствено по телефона. Сега обаче имаме мотива да се срещнем “, споделя Олена и усмивка се появява на лицето и.

Тя благодари на телевизионния екип за опцията да прекара време със брачна половинка си, а Володомир Зеленски се майтапи, че това е „ телевизионна среща “. Това е вторият път, в който двойката се появява дружно след началото на войната, откакто те участваха на погребалната гала на първия президент на Украйна Леонид Кравчук в Киев на 17 май 2022 година

Володомир Зеленски въодушеви света със своето непоколебимо водачество и страхотна опозиция против Русия, а в изявлението брачната половинка му споделя, че това не я изненадва. Самият Зеленски споделя, че бързо осъзнава ролята си в тази война, а очите на неговия народ и на огромна част от света са вперени в него.

Олена е дълготраен сценарист, а що се отнася до речите на Володомир, тя споделя, че не е най-големият им обожател: „ Понякога той употребява прекалено много литературни средства, а от време на време прекомерно малко. "

Въпреки че първата дама на Украйна не постоянно е впечатлена от речите на брачна половинка си, той постоянно съумява да развълнува украинския народ и света с думите си. Един от най-често задаваните въпроси към екипа на президента е кой написа речите му.

" Основно, това е самият той! Той работи по всеки ред от речите си “, споделя Даша Заривна, съветник  по връзки. 

„ Не мога да кажа, че Володомир се е трансформирал от началото на тази война. Той беше благонадежден брачен партньор и благонадежден човек и подобен си остава. Неговата позиция не се е трансформирала, методът, по който е обвързван, не се е трансформирал, “ споделя Олена Зеленска в първото си изявление след началото на съветската инвазия в Украйна.

Въпреки че Володомир остава същия благонадежден брачен партньор и човек в очите на брачната половинка му Олена, в самият той съобщи, че войната съумява да го промени:

„ Остарях. Остарях от всичката тази мъдрост, която в никакъв случай не съм желал. Това е мъдростта, която идва с броя на починалите хора и изтезанията на съветски бойци. Такава мъдрост. Честно казано, в никакъв случай не съм имал цел да придобия такова познание. “, споделя Зеленски.

Олена Зеленска е родена е в Кривой Рог през 1978 година В същата година и в същия град е роден и украинският президент Володомир Зеленски. Двамата се срещат по време на образованието си в Националния университет „ Кривой Рог “, където тя учи архитектура, а той – право. Володимир става известен комедиант, а Олена и до през днешния ден е сценарист на учредената от брачна половинка й продуцентска компания „ Квартал 95 “.

Двамата подписват брак през 2003 година след осемгодишна връзка. Първото им дете Oлександра се ражда през 2004 година, а през 2013 година се ражда и синът им Кирилo.

И до момента в който той постоянно е бил в светлината на прожекторите, Олена остава зад кулисите до пролетта на 2019 година, когато брачният партньор й е определен за президент на Украйна. Самата Олена споделя, че „ се усеща по-комфортно в сянка “, само че бързо осъзнава значимостта на заеманата от нея позиция и деликатно стартира да сортира проблемите, върху които да работи като първа дама на Украйна.

Тя върви един до друг със брачна половинка си – както преди, по този начин и след началото на войната.  И е не по-малко дейна от него в обществените мрежи, които употребява, с цел да изрази поддръжка към  своя народ и да призове света да помогне на Украйна.

" Ще се върна ". Тези думи се повтарят от всеки украинец, който е бил заставен да напусне дома си. Ще се върна в своето учебно заведение. Ще се върна при чашата си, която ме чака в кухнята. Ще се върна под сянката на кестените. Ще се върна при роднините си. Ще се върнем, тъй като няма нищо по-хубаво от вкъщи “, гласи последния пост на Олена Зеленска в Instagram.

„ Нямаме шанс със комшия, който потвърждава " приятелство " си с ракети и гнет. Но имаме извънреден шанс с другата си съседка – Полша, която се трансформира в най-близкия другар на Украйна освен географски. Полша приюти съвсем три милиона украинци, като им даде освен краткотрайно жилище, само че и непрекъснати грижи, безвъзмездни медикаменти и обучение “, написа още първата дама на Украйна и употребява обществената медия, с цел да изрази благодарността си към Полша.
 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР