Събраните данни към момента сочат, че 51-годишният строител Фаредин Мемиш

...
Събраните данни към момента сочат, че 51-годишният строител Фаредин Мемиш
Коментари Харесай

Бившият съпруг на жертвата от Тервел имал забрана да я доближава

Събраните данни все още сочат, че 51-годишният строител Фаредин Мемиш Ахмед стои зад --> на някогашната си брачна половинка, което потресе Тервел. Тялото на дамата било намерено от минувачи рано сутринта във вторник, заяви окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев.

Мъжът, който се е укрил, е търсен за закононарушението. Спрямо Мехмед е имало издадена ограничаваща заповед през 2017 година, а за нарушаването й той е бил глобен с санкция.

Преди да откри гибелта си 45-годишната жертва и някогашния й мъж имали два диалога. След което двамата се срещнали на ул. " Черно море ". Там сред екссъпрузите избухнал скандал, който съгласно проверяващите е довел до убийството. Жертвата е била пребита до гибел. По неофициална информация дамата е убита с камък. Няколко минути по-късно минувачи подават сигнал, че на улицата лежи мъртвец.

На изходите на Тервел и Добрич са сложени полицейски КПП-та, а влизането и излизането става с пропускателен режим. Такива има и във Варна.

" Към сегашния миг се правят редица оперативно-издирвателни мероприятия. Ангажирани са престъпната работа от ОД на Министерство на вътрешните работи, наред с другите оперативни служащи от районно управление (на МВР) на МВР-Тервел. В помощ на локалната полиция е и контингент от Жандармерията във Варна. Провеждат се заградителни мероприятия ", заяви още прокурор Бухчев.

От думите му стана ясно още, че има и видеозаписи на придвижването на някогашните съпрузи малко преди убийството. " Престъплението е осъществено с особена свирепост ", сподели още окръжният прокурор.

Фаредин Мемиш Ахмед е строителен служащ на повикване. Има присъди отпреди 1995 година.

Наказанието е от 15 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР